Csillag Születik: a zsűri kiválasztotta a legjobb tizenkettőt
2012. április 14. 22:33
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nekem az összes közül a Jennifer és a Bernadett tetszett! nagyon tehetségesek! 
2012. április 14. 22:33
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Én nem nézem ezt a műsort és nem is fogom.De Szirota Jennifernek szurkolok.A többi elég felejtős.De az egy jó döntés volt,hogy idén a zsűrire bízták azt,hogy kik jutnak be,és nem a nézőkre.Most legalább a tehetségük miatt jutottak be és nem azért mert helyesek meg cukik,mint annó Brasch Bencuska.
2012. április 14. 22:34
|
|
beusska 15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 172574 offline
|
Hajrááá Plazma,Jennifer és Quantum XXL!!!!!!
Főleg Plazmaaaaaa
2012. április 14. 22:39
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Mészáros János Elek <3 gyönyörűszép hangja van!
örülök hogy továbbjuttatták
Németh Zoltán Plazmához meg csak gratulálni tudok -.-' komolyan nem találtak a sok száz jelentkezőből tehetségesebbet? csak azért "kapták föl" mert annyira csúnyán beszélt. mivel élő adásban nem lehet így beszélni, kiváncsi leszek akkor mitől lesz olyan érdekes, mert rapperként is gyenge.
örülök hogy továbbjuttatták
Németh Zoltán Plazmához meg csak gratulálni tudok -.-' komolyan nem találtak a sok száz jelentkezőből tehetségesebbet? csak azért "kapták föl" mert annyira csúnyán beszélt. mivel élő adásban nem lehet így beszélni, kiváncsi leszek akkor mitől lesz olyan érdekes, mert rapperként is gyenge.
2012. április 14. 22:42
Ezt az egészet csak Dzsenifer miatt nézem. Az a kislány a legjobb hangú az egész mezőnyben, sőt a megasztár színvonalát magasan üti /bár tény, hogy abból 1 adást láttam csak,de az elég is volt/
2012. április 14. 23:13
Ez a csillagszületik szerintem a tehetség kutatók közül is a legratyibb.. Úr isten csak ámulok. O.O'
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2012. április 15. 00:06
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
grat!
hajra Berni,Plazma
hajra Berni,Plazma
2012. április 15. 08:21
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
szerinten tök jó lett az idei mezöny
Én Berna
dett. plazmának, Quanrum XXL-nek szurkolok
dett. plazmának, Quanrum XXL-nek szurkolok
2012. április 15. 10:00
az előző csillag születikekhez képest jobb a mezőny, viszont ezzel sem vagyok megelégedve teljesen.
2012. április 15. 10:06
|
|
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline
|
Hát nekem egyikse tetszik de könyörgöm, ez a Plazma akárki mégis mi a jó bánatnak került be?? Komolyan az a tehetség ha valaki ennyire csúnyán beszél???? Gratulálok, ez Magyarország!! Szánalmasság a köbön, ilyenkor nagyon tudom magam szégyelni hogy itt élek!
2012. április 15. 10:33
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
Még nincs kimondott kedvenc, de tetszik a mezőny.
2012. április 15. 10:34
A zsűri kritikusa (nem tudom a nevét) irritáló, az meg mindent elárul a Csillag Születikről, hogy plazma eddig jutott. Bárki tud olyan szöveget irni. Nem a csúnya szavak miatt itélem el, nagy Eminem rajongó vagyok és tudom hogy néha ez kell ahhoz, hogy kifejezze magát az előadó. Az ilyenekre szokták mondani, hogy produkció nélküli produkció.
Eddig szerettem a Csillag Születiket, mert a többi 'tehetségkutatóval' szemben itt még szerepe volt a zsűrinek, pontoztak, nem csak a nézők döntöttek. Most viszont szar a zsűri is, a mezőny is gyöngécske. Mondjuk ki: már ez is csak egy showműsor lett.
Tessék, a plazma rajongóknak biztosan tetszeni fog! Hasonló szint
Eddig szerettem a Csillag Születiket, mert a többi 'tehetségkutatóval' szemben itt még szerepe volt a zsűrinek, pontoztak, nem csak a nézők döntöttek. Most viszont szar a zsűri is, a mezőny is gyöngécske. Mondjuk ki: már ez is csak egy showműsor lett.
Tessék, a plazma rajongóknak biztosan tetszeni fog! Hasonló szint
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2012. április 15. 11:03
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Szerintem nagyon jól választottak!
2012. április 15. 11:03
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
Miért juttatták tovább Plazmát? Nem fér a fejembe. Én is tudok trágár szavakkal rappelni az életről. Sőt, szerintem mindenki tud. Kész csoda, hogy tegnap nem beszélt csúnyán. Erre vevők az emberek? No meg a zsűri?
Bernadettnek szurkolok. Viszont attól tartok, ha nagyobb lesz a hangja már nem marad ilyen.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.