Jövő héten szombaton az élő adásban már a legjobb tizenkét produkciót láthatjuk majd a képernyőn.
A teljes cikkhez kattints ide!
Csillag Születik: a zsűri kiválasztotta a legjobb tizenkettőt
2012. április 14. 22:04
|
|
Muri Enikő Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.12. Hozzászólás: 107 Csatolások: 70 Azonosító: 167073 offline
|
Sok sikert Dzseni!
)
2012. április 14. 22:14
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Hajrá Plazma *.*
2012. április 14. 22:23
|
|
rózsaszínvattacukorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 396 Csatolások: 2 Azonosító: 155025 offline
|
Hajrá PLAZMAAAA!! :$ ♥♥♥
1 felhasználónak tetszik:
melasz12
2012. április 14. 22:26
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Hogy őszinte legyek örülök,hogy a Csillag születik tud versenyzőket választani nem úgy mint a Megasztár.A párbajnál normálisan tudtak választani a zsűrik,én is így választottam volna.Viszont annak a kulturálatlan Plazmának nincs semmi keresni valója itt...káromkodik és ami rosszabb,hogy olyan műfajt áll helyt amit nagyon utálok...igen a rappet utálom ezért is megnyugvás lesz minél előbb kiejteni őt,és,hogy őszinte legyek helyette bárki mást vittem volna magammal.És ahogy olvastam a kommentett sokan szurkolnak Plazmának....ha ez tetszik a mai világnak akkor egész biztos,hogy gondja van a fülével....személy szerint én Mszáros János Eleknek drukkolok,ő legalább egy tehetséges ember.És Negyela Bernadettnek is szurkolok...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.