Idézet (Alison Lerman @ 2012.04.15. 12:21)
Ez így van! És soha nem is fogja! Én mégis leveszem a kalapom a rendezők előtt, hogy bele merték vágni a fejszéjüket, tudva, hogy 1997-ben James Cameron (akit megjegyezném már egy jó pár éve így hívnak, és múltkor az újság CAMERON CROWE-nak írta!!

Igazán meg lehetne már jegyezni, mert nem egy no name rendezőről beszélünk!) egy remekművet hozott létre.
Egyébként, szerintem nem volt rossz a 2012 es Titanic sorozat sem. Tudjátok, hogy miért tetszett? Egyrészt, mert ebben a filmben az utasok szemszögéből láthattuk a dolgokat. A 97es Titanic
abszolút Rose és Jack központú, és köréjük épül az egész tragédia. Ami nem baj, én nem azt mondom, mert az a film úgy tökéletes, ahogy van, de ezzel az utasok szemszögéből is átélhettük a történetet. Itt is voltak romantikus szálak, és a szereplők is viszonylag szerethetőek voltak. Amikor az édesapa rádöbbent, hogy semmi remény, és közölte a lányával, hogy most mi fog történni, az hihetetlenül megrázó volt.
Továbbá örültem, hogy itt ábrázolták azt a valóban is megtörtént esetet, hogy néhány férfi, egy felborult mentőcsónak gerincén kapaszkodva élte túl a katasztrófát.
Szerintem egyáltalán nem volt egy rossz sorozat, csak véleményem az, hogy mindenki alapból úgy áll hozzá, hogy jajj, James Cameront úgy sem fogja lepipálni!
Azt is szeretném kihangsúlyozni, hogy 97ben annyi pénzt fektettek a film készítésére, amennyit a büdös életben, még csak látni sem fogok egyben! Ebben nem voltak hiperszuper speciális effektek, James Horner zeneszerző által komponált művek, de ez egy kisebb költségvetésű és nem Hollywoodi típusú film, de szerintem
kifejezetten szerethető. Nekem nagyon tetszett! Szóval, tudom hogy ez nem a Milyen filmet láttál legutóbb című topik, de 10/9