Viszont nagyon sajnálom, hogy ennyi embernek meg kellett halnia
Száz éve süllyedt el a Titanic
2012. április 15. 11:15
Idézet (Mon. @ 2012.04.15. 11:08)
Oké, ez dettó.
Én azért kipróbálnám, persze biztos bennem lenne a kétely, vajon ez is elsüllyed, mint az előző?
14-én éjfélkor kukkolnám a jéghegyet, hátha most sikerül kikerülni.
Amúgy azt mondják a Titanicot megmenthette volna egy kulcs, amit nem vittek magukkal induláskor. Az egyik kabinban ugyanis volt egy távcső, amivel előrébb láthatták volna a jéghegyet és időben el tudtak volna kanyarodni.
Én azért kipróbálnám, persze biztos bennem lenne a kétely, vajon ez is elsüllyed, mint az előző?
14-én éjfélkor kukkolnám a jéghegyet, hátha most sikerül kikerülni.
Amúgy azt mondják a Titanicot megmenthette volna egy kulcs, amit nem vittek magukkal induláskor. Az egyik kabinban ugyanis volt egy távcső, amivel előrébb láthatták volna a jéghegyet és időben el tudtak volna kanyarodni.
Én is már másfél órával előtte egy távcsővel keresném azt a jéghegyet
2012. április 15. 11:17
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Coffy @ 2012.04.15. 11:02)
Uram Isten
Idézet (Mon. @ 2012.04.15. 10:58)
Hát hiba mindenben előfordul.
Cameron filmje sem tökéletes, hiszen a mester is hibázhat.
A sorozatokat még nem láttam, majd megpróbálom megérdeklődni, merre, mikor, hol adják.
Tulajdonképpen én szeretem, ha egy történetet mindig más szemszögből néznek és közelítenek meg (mint ahogy te mondod, a 4 részes sorozatban). Viszont sajnos már láttam pár olyan filmet is, ami nem mondható igazán jónak.
Amit az m1-en leadtak tegnap, annak is Titanic a címe. Meg lehetett nézni, de nem volt a best.
Amit az m1-en leadtak tegnap, annak is Titanic a címe. Meg lehetett nézni, de nem volt a best.
Nem láttam még azt a filmet. Úgy gondolom hogy bőven elég lesz sírni a 4 és 12 részes sorozaton
Helyes, helyes, helyes. Nem szabad elfogultnak lenni és jó dolog kíváncsinak lenni a más szemszögből készített verzió iránt. Ez becsülendő.
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2012. április 15. 11:21
|
|
Mon.Harley ღ♥ღ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 802 Azonosító: 159358 offline
|
Idézet (Hugi1212 @ 2012.04.15. 11:15)
Én is már másfél órával előtte egy távcsővel keresném azt a jéghegyet
Amúgy a filmben "Mr. Murdoch" távcsőjét keresték. Lehet hogy az volt az?
Ááá neem kivanzárva v mégis?
Úristen, inkább nem merülök bele..Meg a pasas jégérzékelő képessége..kicsit téves

Tényleg!
2012. április 15. 11:22
Idézet (iloveu2 @ 2012.04.15. 11:10)
Imádom a filmet ! Vagy 100-szor láttam és 3D-ben is
Hát én is...
2012. április 15. 11:22
Idézet (Mon. @ 2012.04.15. 11:21)
Tényleg!
Ez eszembe sem jutott.
Nekem is csak most
2012. április 15. 11:24
|
|
Mon.Harley ღ♥ღ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 802 Azonosító: 159358 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.04.15. 11:17)
Uram Isten
Nem láttam még azt a filmet. Úgy gondolom hogy bőven elég lesz sírni a 4 és 12 részes sorozaton
Helyes, helyes, helyes. Nem szabad elfogultnak lenni és jó dolog kíváncsinak lenni a más szemszögből készített verzió iránt. Ez becsülendő.
Szerintem maga ez az egész történet mindenkinek a szeméből kifacsar legalább egy könnycseppet. :') Én a filmen ha nem sírtam már 10-szer legalább, akkor egyszer sem.
Én általában mindenkinek "meghallgatom a véleményét", most pontosabban "megnézem a filmjét". Más kérdés, hogy mennyire tetszik, vagy sem.
ophely88
2012. április 15. 11:26
|
|
Mon.Harley ღ♥ღ♥ |
|
Idézet (Hugi1212 @ 2012.04.15. 11:22)
Hát én is...
Hát ha te így fogod fel legyen. Nem sértésnek! Ez is a tiszta igazság egyike! Tényleg, nem kritika v mi csak unom magam..
Istenem!! Remélem vannak más témák is amik ilyen jól mennek 
Ez a téma most tényleg kapóra jött sok mindenkinek. Valaki panaszkodik, mert már unja, valaki meg újra csak várja, hogy még egyszer megnézhesse.
2012. április 15. 11:56
Hát én őszintén szólva szívesen elmentem volna arra a hajóútra ha lett volna bátorságom, mert kíváncsi lettem volna h hol süllyedt el. Én a filmet csak egyszer néztem meg de akkor is elsírtam magam rajta, egyébként meg azért nem néztem meg többször mert nem annyira szeretem ha egy film szomorú véget ér de ettől függetlenül szerintem nagyon jó a film.
2012. április 15. 11:57
|
|
Mon.Harley ღ♥ღ♥ |
|
Idézet (Sally95 @ 2012.04.15. 11:56)
Hát én őszintén szólva szívesen elmentem volna arra a hajóútra ha lett volna bátorságom, mert kíváncsi lettem volna h hol süllyedt el. Én a filmet csak egyszer néztem meg de akkor is elsírtam magam rajta, egyébként meg azért nem néztem meg többször mert nem annyira szeretem ha egy film szomorú véget ér de ettől függetlenül szerintem nagyon jó a film.
Anyukám is pont ezért nem szereti megnézni.
Amúgy én is szívesen el mentem volna a Titanic 2 útjára.
2012. április 15. 12:02
Idézet (Mon. @ 2012.04.15. 11:57)
Anyukám is pont ezért nem szereti megnézni.
Én is! Ha lett volna
2012. április 15. 12:07
Idézet (CanDee Sweet @ 2012.04.15. 12:03)
Csak az a gáz, hogy a film által ismerték meg sokan! Fantasztikus film, nem erről van szó, de véletlen e ez a cikk most, amikor a mozikba került a Titanic 3D?
Hát...
Éppen a film lényege ezt bemutatni. Amúgymeg ja, és ha amiatt jött a cikk? Akkor mi van?
2012. április 15. 12:21
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Idézet (Mon. @ 2012.04.15. 10:30)
Valaki esetleg látta már a másik Titanic filmet?
Tegnap is leadták az m1-en. Nem volt rossz, de szerintem meg sem ütötte Cameron sikerművének a szintjét.

Ez így van! És soha nem is fogja! Én mégis leveszem a kalapom a rendezők előtt, hogy bele merték vágni a fejszéjüket, tudva, hogy 1997-ben James Cameron (akit megjegyezném már egy jó pár éve így hívnak, és múltkor az újság CAMERON CROWE-nak írta!!
Egyébként, szerintem nem volt rossz a 2012 es Titanic sorozat sem. Tudjátok, hogy miért tetszett? Egyrészt, mert ebben a filmben az utasok szemszögéből láthattuk a dolgokat. A 97es Titanic abszolút Rose és Jack központú, és köréjük épül az egész tragédia. Ami nem baj, én nem azt mondom, mert az a film úgy tökéletes, ahogy van, de ezzel az utasok szemszögéből is átélhettük a történetet. Itt is voltak romantikus szálak, és a szereplők is viszonylag szerethetőek voltak. Amikor az édesapa rádöbbent, hogy semmi remény, és közölte a lányával, hogy most mi fog történni, az hihetetlenül megrázó volt.
Továbbá örültem, hogy itt ábrázolták azt a valóban is megtörtént esetet, hogy néhány férfi, egy felborult mentőcsónak gerincén kapaszkodva élte túl a katasztrófát.
Szerintem egyáltalán nem volt egy rossz sorozat, csak véleményem az, hogy mindenki alapból úgy áll hozzá, hogy jajj, James Cameront úgy sem fogja lepipálni!
Azt is szeretném kihangsúlyozni, hogy 97ben annyi pénzt fektettek a film készítésére, amennyit a büdös életben, még csak látni sem fogok egyben! Ebben nem voltak hiperszuper speciális effektek, James Horner zeneszerző által komponált művek, de ez egy kisebb költségvetésű és nem Hollywoodi típusú film, de szerintem kifejezetten szerethető. Nekem nagyon tetszett! Szóval, tudom hogy ez nem a Milyen filmet láttál legutóbb című topik, de 10/9
2012. április 15. 13:30
|
popey73új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.15. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 173507 offline
|
Üdv!
Mellékelek pár képet egy eredeti magyar nyelvű újságról ,ami 1912 április 20.án jelent meg .
Saját tulajdonom ,szerintem ritka és érdekes darab
,és most nagyon is aktuális.
Jó olvasást!!
http://postimage.org/gallery/159tvi54/
Mellékelek pár képet egy eredeti magyar nyelvű újságról ,ami 1912 április 20.án jelent meg .
Jó olvasást!!
2012. április 15. 13:54
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (popey73 @ 2012.04.15. 13:30)
Üdv!
,és most nagyon is aktuális.
Jó olvasást!!
Jó olvasást!!
Jajj, az akkori helyesírás.
2012. április 15. 14:01
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Már mindent leírtak előttem, de még annyit hozzáfűznék, hogy a Titanicnak volt egy testvérhajója, a Britannic, ami öt sikeres út után 1916. november 21-én reggel 8:12-kor aknára futott a Kea-csatornánál, és elsüllyedt...
Azonos címmel a Britannic tragédiájáról is forgattak egy filmet 2000ben. Edward Atterton, Amanda Ryan és John Rhys-Davies színészek játszottak benne.
Érdekességként, az volt a terv, hogy 2009-től a Britannic lesz a világ első víz alatti múzeuma.
Azonos címmel a Britannic tragédiájáról is forgattak egy filmet 2000ben. Edward Atterton, Amanda Ryan és John Rhys-Davies színészek játszottak benne.
Érdekességként, az volt a terv, hogy 2009-től a Britannic lesz a világ első víz alatti múzeuma.
dave095
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.