Sajnálom az embereket meg minden tényleg, de ez már nagyon unalmas!!! A Világháborút nemsiratják ennyire, pedig ott aztán többen haltak meg!!!!!
Száz éve süllyedt el a Titanic
2012. április 14. 22:17
|
|
linna♥ Brian&Justin ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 4901 Csatolások: 0 Azonosító: 164721 offline
|
Nem azért de nekem ez a szar a könyökömön jön ki -.-" Jövőre milesz? :O101 éve sülyedt el a titanik ezért leadják a 101 kiskutyát is vagy mi? 
Sajnálom az embereket meg minden tényleg, de ez már nagyon unalmas!!! A Világháborút nemsiratják ennyire, pedig ott aztán többen haltak meg!!!!!
2012. április 14. 22:21
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Idézet (linna @ 2012.04.14. 22:17)
Nem azért de nekem ez a szar a könyökömön jön ki -.-" Jövőre milesz? :O101 éve sülyedt el a titanik ezért leadják a 101 kiskutyát is vagy mi?
Sajnálom az embereket meg minden tényleg, de ez már nagyon unalmas!!! A Világháborút nemsiratják ennyire, pedig ott aztán többen haltak meg!!
Sajnálom az embereket meg minden tényleg, de ez már nagyon unalmas!!! A Világháborút nemsiratják ennyire, pedig ott aztán többen haltak meg!!
Na igen,de egy háborúban,gondolom,nem szokatlan,hogy életét vezti pár ember,míg egy hajó kiránduláson ez teljesen váratlan az utasokra nézve
1 felhasználónak tetszik:
Kyra99
2012. április 14. 22:21
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Holnap biztos,hogy megnézem a filmet!ezt akik át élték biztos,hogy nagyon rossz lehetett... még bele gondolni is rossz,hogy milyen lehetett...
2012. április 14. 22:25
|
|
Muri Enikő Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.12. Hozzászólás: 107 Csatolások: 70 Azonosító: 167073 offline
|
linna: Ez a tragédia akkoriban nagyon rossz volt. Bár a háború is tragédia, de a Titanic egy oriási hajó volt ami sokak szerint elsülyeszthetettlen volt. Ezért raktak rá kevés mentőcsónakot! Sőt a legtöbb mentőcsónakot félig üresen vagy csak 1-2 emberrel engedték le!
2012. április 14. 22:34
|
|
linna♥ Brian&Justin ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 4901 Csatolások: 0 Azonosító: 164721 offline
|
Misao: Én ezt is értem!
és egy szóval sem mondtam h nagy tragédia csak h így felfujják a dolgot, meg h egy tragédiából vanak olyan .... emberek akik képeessek pént csinálni és kihasználni a dolgot, és most nem konkrétan a filmre gondolok
és Muri Enikő Fan: Egy tragédia mindig rossz. De ha meghal valki (Isten ne adja) őt sem sírathadod örökkön örökké. Mindenen tovább kell lépni idővel... és már 100 év telt el......
és Muri Enikő Fan: Egy tragédia mindig rossz. De ha meghal valki (Isten ne adja) őt sem sírathadod örökkön örökké. Mindenen tovább kell lépni idővel... és már 100 év telt el......
2012. április 14. 22:35
|
|
SütyღMaybe,Onceღ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 3297 Csatolások: 579 Azonosító: 133242 offline
|
linna te annyira félreértetted a dolgot mert 1912-ben egyáltalán nem olyan világ volt mint most,és nem mond hogy a könyöködön jön ki,mert hidd el hogy nem ; )
2012. április 14. 22:56
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Évike12 @ 2012.04.14. 22:06)
már pár túlélőnek elolvastam régebben az interjúját, és megkerestem a titanic egész történetét az elsüllyedésig. 
Akkor jó, helyes. Nem túl jó dolog csak a filmre hagyatkozni, mert nem ad vissza mindent életszerűen és örülök, hogy vannak itt páran, akik tovább látnak a filmnél is
2012. április 14. 23:00
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
@linna azért kicsit moderálhatnád magad.Szar?Most komolyan?Nem kellene felfújni ennyire a dolgot,tény,de azért megemlékezni lehet nem?
Ha pedig a könyöködön jönne ki,akkor már rég nem itt lennél kommentelgetve és vissza-vissza járva...
Ha pedig a könyöködön jönne ki,akkor már rég nem itt lennél kommentelgetve és vissza-vissza járva...
2012. április 14. 23:05
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (linna @ 2012.04.14. 22:34)
Misao: Én ezt is értem!
és egy szóval sem mondtam h nagy tragédia csak h így felfujják a dolgot, meg h egy tragédiából vanak olyan .. emberek akik képeessek pént csinálni és kihasználni a dolgot, és most nem konkrétan a filmre gondolok
Akkor mire gondolsz?
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2012. április 15. 00:18
-269 méter
-3000 000 szegecs
-1200 tonna
-2223 utas
-1517 áldozat
-705 túlélő
-100 év
-és egyetlen egy igaz szerelem,ami a legszebb az egész történetben <3
-3000 000 szegecs
-1200 tonna
-2223 utas
-1517 áldozat
-705 túlélő
-100 év
-és egyetlen egy igaz szerelem,ami a legszebb az egész történetben <3
2012. április 15. 00:24
Én megyek a 3D-re, de nagyon megható a film is, viszont engem is nagyon foglalkoztat a Titanic legendája.
2012. április 15. 01:12
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Nem is tudom mióta, de az biztos, hogy már kis korom óta szenvedélyesen vonzz a tragédia, és a története. Meg kell mondjam, hogy igen, a film is nagyban hozzájárult ahhoz, hogy ilyen szinten érdekel, mert egy remek alkotás! Persze vannak hiányosságai, de mindent összevetve egy csodálatos megemlékezés, egy korhű és valóságos ábrázolása a tragédiának. Le a kalappal James Cameron, és az egész stáb előtt, akik több hónap megfeszített munkájával készítették el ezt a remekművet.
Természetesen, minden tiszteletem az igazi utasoké.
Én nem voltam ott, (hacsak nem előző életemben) de tudom, hogy azok az emberek rengeteget szenvedtek. Nem tűnik kecsegtetőnek a jéghideg víz, és a fulladás vagy fagyhalál. A családtagok, akik a Carpathia-n kutatták kétségbeesetten a hozzátartozóikat. Azt a fájdalmat, fel sem bírjuk fogni, hogy mit éltek át 100 évvel ezelőtt.
Sokat "nyomoztam" az elmúlt évek alatt a luxusgőzössel kapcsolatban. Már egy egész kis gyűjteményem összejött újságcikkekből, fotókból. Még egy '96-os cikkem is van, ami lehet hogy nem nagy érték másnak, de akkor 2004-ben, egy kislánynak nagyon sokat jelentett.
Csodálom ezeket az embereket, és az biztos, hogy sosem fogom (én biztos nem) elfelejteni őket, most is itt ülök a szobámban, a művész, James Horner által komponált remekműveket hallgatom, és egy kis gyertyácskát is gyújtottam. Arra gondolva, hogy 100 évvel ezelőtt emberek százai sikítoztak, és az életükért harcoltak..a legtöbben sikertelenül. Nem is gondolták, hogy ez lesz a vesztük, és hogy ekkor ragadja el őket a halál. Kétség kívül egyikük sem ilyen halált érdemelt.
Ha ott, azon az áprilisi éjszakán nem is hunytak el, nem vesztették el senkijüket, de egy részük biztosan "meghalt".
Nyugodjanak békében, remélem hallanak minket a mennyországból!
Természetesen, minden tiszteletem az igazi utasoké.
Én nem voltam ott, (hacsak nem előző életemben) de tudom, hogy azok az emberek rengeteget szenvedtek. Nem tűnik kecsegtetőnek a jéghideg víz, és a fulladás vagy fagyhalál. A családtagok, akik a Carpathia-n kutatták kétségbeesetten a hozzátartozóikat. Azt a fájdalmat, fel sem bírjuk fogni, hogy mit éltek át 100 évvel ezelőtt.
Sokat "nyomoztam" az elmúlt évek alatt a luxusgőzössel kapcsolatban. Már egy egész kis gyűjteményem összejött újságcikkekből, fotókból. Még egy '96-os cikkem is van, ami lehet hogy nem nagy érték másnak, de akkor 2004-ben, egy kislánynak nagyon sokat jelentett.
Ha ott, azon az áprilisi éjszakán nem is hunytak el, nem vesztették el senkijüket, de egy részük biztosan "meghalt".
Nyugodjanak békében, remélem hallanak minket a mennyországból!
2012. április 15. 01:21
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Idézet (Muri Enikő Fan @ 2012.04.14. 22:25)
linna: Ez a tragédia akkoriban nagyon rossz volt. Bár a háború is tragédia, de a Titanic egy oriási hajó volt ami sokak szerint elsülyeszthetettlen volt. Ezért raktak rá kevés mentőcsónakot! Sőt a legtöbb mentőcsónakot félig üresen vagy csak 1-2 emberrel engedték le!
Ez így van! Pedig Thomas Andrews tiltakozott is ellene, de 20-nál nem szántak többet a Titanicra. A legrosszabb, hogy a legénység felkészületlen, volt, nem képzelték ki őket rendesen, például abban az estben, ha ilyen tragédia történik, mert ugye álmukban sem gondolták, hogy bekövetkezik!
Továbbá, egyetlenegy csónakot sem engedtek le 1-2 emberrel, az 1. számú mentőcsónakban, ha jól tudom 12 en ültek. Lady Duff Gordon, és Sir Cosmo Duff Gordon csónakjában! De ha megnézzük, akkor átlagban 12 ember ült a csónakokban, mert egy 60 személyes volt kb. és így 1200 embert tudtak volna megmenteni, 700 helyett. De természetesen ez megint csak HA.
2012. április 15. 01:33
Remek cikk lett.
Múltkor pont olvastam a Titanic-ról az újságban,hogy miért is süllyedt el.
Valami olyasmi volt,hogy a Hold túl közel volt és ez miatt a jéghegy lesüllyedt jó pár métert,ezért nem vették észre még időben.
A budapesti Titanic-kiállításra szerencsére eltudtam menni egy osztálykirándulás keretében és nem csalódtam benne.Annyira megérintettem volna őket vagy lefotóztam volna,de nem engedték,úgyhogy be kellett érnem a műjégheggyel.
Az a lista viszont sokkolt a végén a falon.Rengeteg név,hogy kik haltak meg és kik élték túl.Rossz volt ránézni.
Múltkor pont olvastam a Titanic-ról az újságban,hogy miért is süllyedt el.
Valami olyasmi volt,hogy a Hold túl közel volt és ez miatt a jéghegy lesüllyedt jó pár métert,ezért nem vették észre még időben.
A budapesti Titanic-kiállításra szerencsére eltudtam menni egy osztálykirándulás keretében és nem csalódtam benne.Annyira megérintettem volna őket vagy lefotóztam volna,de nem engedték,úgyhogy be kellett érnem a műjégheggyel.
Az a lista viszont sokkolt a végén a falon.Rengeteg név,hogy kik haltak meg és kik élték túl.Rossz volt ránézni.
2012. április 15. 08:05
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
Azt monták,hogy a Titanic elsülyeszhetetlen és tessék pont ma 100 éve
2012. április 15. 09:40
Nagyon jó kis cikk lett. Már elég régóta nagyon érdekel ez az egész tragédia, elég sokat olvastam róla a neten. Én nagyon szívessen elmentem volna erre az emlékútra. Biztos nagyon érdekes és szép volt...
2012. április 15. 09:41
a kommentek között már előkerült a világháború is. jézus mária.
megrendítő hogy ez a több mint 1500 utas szinte a 'semmiért' vesztette életét. nagyon sok tényező közrejátszott a jéghegynek ütközést illetően, szinte kivédhetetlen volt a tragédia. még száz évvel a történtek után is képes megrázni az embereket.
nagyon szeretek erről a témáról olvasgatni, remek cikk lett
megrendítő hogy ez a több mint 1500 utas szinte a 'semmiért' vesztette életét. nagyon sok tényező közrejátszott a jéghegynek ütközést illetően, szinte kivédhetetlen volt a tragédia. még száz évvel a történtek után is képes megrázni az embereket.
nagyon szeretek erről a témáról olvasgatni, remek cikk lett
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.