szegény pedig próbált fel állni
Tragédia az olasz labadarugó bajnokságon
2012. április 15. 09:15
sajnálom hogy nem élvezhette ki karrierje csúcsát, pedig ahogy olvasom lett volna még feljebb is ...
borzalmas hogy nem lehet megelőzni az ilyen eseteket, elég sokan haltak már meg a pályán szívrohamban.
r.i.p.
borzalmas hogy nem lehet megelőzni az ilyen eseteket, elég sokan haltak már meg a pályán szívrohamban.
r.i.p.
2012. április 15. 09:51
|
|
minamartinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.01. Hozzászólás: 483 Csatolások: 177 Azonosító: 113676 offline
|
Hát ez szó szerint brutális. Tudjuk hogy ilyen mindennap és bárkivel történhet de azért sokkoló hogy 25 évesen kap valaki szívrohamot.
2012. április 15. 10:04
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Sajnálom szegényt. A videót nem néztem meg, szerintem gyalázat egy haláltusát bemutatni. Annak idején Fehér Miklósét is mutogatták, lassítgatták agyba főbe.
2012. április 15. 11:31
Úristen ez rettenetes. Ilyen fiatalon meghalni hát erre nem lehet nagyon mit mondani. devilrose én sem néztem meg a videót mert szerintem is gyalázat h azt felrakják az internetre és azt nézegetik.
Részvétem
Részvétem
2012. április 15. 12:45
|
|
my_name_is_nothingúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 155133 offline
|
jézusom
RIP :'(
2012. április 15. 13:01
|
|
Selly Bellyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 172882 offline
|
Jézusom... és csak 25 éves volt! RIP
2012. április 15. 13:04
Ez nagyon megviselt...És még nagyon fiatal volt...Részvétem...
2012. április 15. 13:25
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
szegény...R.I.P. részvétem
2012. április 15. 14:22
|
|
Remika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.25. Hozzászólás: 944 Csatolások: 0 Azonosító: 172008 offline
|
nem nézek focit,de nagyon sajnálom szegényt..túlhajtják magukat,és ez lesz a következménye. mostmár tanulhatnának a másik hibájából,és csak annak kéne így hajtania magát,aki bírja is.ha többször leállt volna már a szívem,nem erőltettem volna tovább..
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: