VV Annamari is új kebleket kapott
2012. április 14. 10:24
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Hát, tényleg egyre rondább lesz.
Eszter 655 igazad van, engem is érdekelne.
Eszter 655 igazad van, engem is érdekelne.
1 felhasználónak tetszik:
Eszter655
2012. április 14. 10:27
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
na vajon miből telne rá lányok...semmiből. ahogy seherezádénak sem telt volna rá. ők nem is fizetnek ezért, úgymond ajándékba kapják a plasztikai sebészet centrumtól, ahol csináltatják őket, csak hogy reklámozzák hogy ott csináltatták, és hogy bekerüljenek egy pár perce a fókuszba. ez kb olyan, mint amikor a nagy "sztárok" a vörös szőnyegen ilyen meg olyan ruhákban jelennek meg..ők sem fizetnek érte, hanem párszor megemlítik a tervezőt, és nekik ennyi bőven elég.
2012. április 14. 10:58
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Nagyon ronda lány...
2012. április 14. 11:20
hát nekem egyáltalán nem tetszik.talán ha inkább sötét hajszint választ,és nem szökét akkor esetleg jobban is mutatna,de igy pfuj!!!az alakja biztos,hogy jobb mint volt,de azért szerintem nem egy modell alkat.
2012. április 14. 12:00
|
|
Niloúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.05. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 92268 offline
|
Ez a csaj fog modellkedni? Bocs, MÁR van neki félbeszakított modellkarrierje? Mégis hol? A teste nem rossz, de egyáltalán nem modell alkat és itt most nem a súlyára gondolok.Az arca pedig pláne nem. A másik meg h mit fog reklámozni? Amekkora hírneve - szerintem egyáltalán nem pozitív - van a VV miatt, max a hírverésért fogják alkalmazni. Az a jó ha nem tudjuk sehova sem kapcsolni a modellt, mert akkor hiteles, főleg nem ilyen értelmetlenséghez mint a VV. El tudjátok képzelni, amint egy parfümöt(vagy akármi mást) reklámoz?
2012. április 14. 12:12
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
nem értem?!ha Ő modell volt akkor én meg szépségkirálynő..
-.-"
2012. április 14. 12:36
|
|
dorakomondivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 206 Csatolások: 0 Azonosító: 171303 offline
|
rajta nem sokat segítenek a szépészeti műtétek..
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.