The Secret Circle: kérdéses a folytatás?
2012. április 13. 21:18
|
|
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline
|
rem azért lesz folytatás,jó sorozat.
2012. április 13. 21:20
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Szerintem meg nagyon jó, van olyan jó mint a TVD és én nem bírom elhinni hogy nem olyan népszerű.
2012. április 13. 21:23
|
|
alcoholicillusionúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 156196 offline
|
Engem sajnos a TSC untat, szinte sorozatosan megkérdeztem magamtól minden rész végén, hogy: "mégis minek nézem még ezt a sorozatot?" De azért ne temessük még, ahogy a GG-t se, ki tudja? :]
2012. április 13. 21:35
|
|
Selena_Katy_Demivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 350 Csatolások: 6 Azonosító: 149724 offline
|
hát én is a TVD t jobban szeretem, de azért jó lenne még egy évad, amúgy néha tényleg kicsit unalmas
2012. április 13. 21:45
|
|
Olcsi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 897 Csatolások: 0 Azonosító: 160661 offline
|
Jó lenne ha lenne folytatás, imádom a TSC-t 
Ami a GG-t illeti, szerintem az ötödik évad már egy kicsit sz*r lett, ez az egész házasság Blair-Dan-Chuck dolog elég komplikált meg nyakatekert.
Ami a GG-t illeti, szerintem az ötödik évad már egy kicsit sz*r lett, ez az egész házasság Blair-Dan-Chuck dolog elég komplikált meg nyakatekert.
2012. április 13. 22:00
Nem is csodálom, hogy nem lesz. Az egyetlen pozitívum a sorozatban Chris Zylka volt, így nélküle semmi értelme. A színészek egytől egyig borzalmasak, a sorozat unalmas és rosszul kivitelezett. Cancelt neki.
2012. április 13. 23:27
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Egy ideig teljesen rá voltam kattanva erre a sorozatra, aztán talán a suli miatt hanyagoltam. De szerintem azért is, mert a szereplők egyre idegesítőbbek lettek, a szöszi főhősnővel az élen
Jake-től már az elején frászt kaptam, borzasztóan irritált. Az okoskodó csajból elegem van, hogy kidobta Adam-et, de aztán mégis nyafog, most akkor ki tudja, hogy kell-e neki? A sorozat egyetlen pozitívuma végül Adam (Thomas Dekker) lett (L) Imádom a hangját, meg mindent, amit csinál. Lehet, hogy újra elkezdem nézni, hátha most belehúznak.
2012. április 14. 00:27
Őszintén nem értem, hogy miért ilyen kevés a néző, bár szerény véleményem szerint, most, hogy ki fog derülni ki a másik Blackwell ugrani fog, nem keveset a nézettség.
Nekem a legnagyobb problémám a TSC-vel, hogy KEVÉS A VARÁZSLAT! Több varázslat, kevesebb nyáladzás, mert már kivagyok Cassie-Adam-Jake hármastól, főleg Cassietől, szörnyű amit művel. Néha úgy vagyok vele, hogy lesz@rom ki lesz a tesója, csak csapjanak össze és ölje már meg, vagy üsse el egy busz, esetleg fulladjon bele a kádba vagy mit bánom én, mert nem bírom nézni amit összeszenved.
2012. április 14. 09:29
|
|
isheaesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 156206 offline
|
@N.K illetve még itt http://uk.eonline.com/news/save_one_show_vote_in_round_one/308144
2012. április 14. 09:44
|
|
Ketherina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.27. Hozzászólás: 501 Csatolások: 13 Azonosító: 162756 offline
|
A GG kibír még egy évadot, meg lehet nyugodni
Viszont ha a TSC-nek vége... leugrom egz hídról, nagyon megfogott a sorozat, és nem tudom, nem is régen azt olvastam, hogy garantáltan lesz második évad, és valahogy annak a forrásnak jobban hiszek
2012. április 14. 10:59
|
|
Szandicicaa97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 153628 offline
|
Hát a GG egy jó sorozat de már kezd kicsit unalmas lenni idötöltésnek jó.a TSC is jó de néha olyan keveset hoznak ki a történetböl és szereplőkből.A TVD pedig mindent visz tényleg a legjobb
2012. április 14. 11:07
|
|
Szandicicaa97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 153628 offline
|
A Nikita is egy jó sorozat de szerintem 2 évad bőven elég lenne belőle.A Hart of dixie is jó lefoglal bár igaz hogy semmi nagy durranás nincs benne de én szeretem aszzem első 10 részt láttam .a ringernek pedig az első részét láttam jónak jó de annyira nem hogy megérdemelne még egy évadot
2012. április 14. 11:12
|
|
Nataa 12Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒł Mrs.Ackles łƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.28. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 0 Azonosító: 159529 offline
|
Ez nem igazság! Szeretem a Vámpírnaplókat is,de a Titkos kör sokkal izgalmasabb most! És még pár része van a TSC-nek,szerintem azért nem nézik annyian,de most komolyan,ez egy nagyon jó sorozat! Kár lenne érte! A Vámpírnaplókba meg vihetnének még egy kis életet!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: