A The CW csatorna népszerű tinidrámájának kérdéses a jövője, ugyanis a nézettségi adatok alapján kockázatos berendelni még egy teljes évadot a boszorkányoknak.
A teljes cikkhez kattints ide!
The Secret Circle: kérdéses a folytatás?
2012. április 13. 17:38
Ne már!!! Tök jó sorozat. Az egyik kedvencem. Miért van az, hogy az összes jó sorozatot le akarják venni az adásról... nem értem
:/
2012. április 13. 17:40
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Pedig tök jó sorozat. :/
2012. április 13. 17:42
|
|
isheaesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 156206 offline
|
hát, én inkább nézem a Nikitát és a Hart of Dixiet, mint a Secret Circlet, ezért a CW által kiadott szavazáson is rájuk szavaztam, illetve a másikon is, de azért még nem vagyok annyira negatív véleménnyel róla, mint mások...
1 felhasználónak tetszik:
Alexis_0504
2012. április 13. 17:42
|
|
AniKelemenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 166605 offline
|
szerintem nagyon jó sorozat, kb egy hete kezdtem el nézni, de lassan beérem a megjelenést, nekem jobban tetszik, mint a Vámpírnaplók, dehát kinek mi... :S
2012. április 13. 17:50
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Eddig sem néztem és szerintem nem is fogom (maximum ha már nem nagyon lesz mit néznem a sorozataim közül).Különben is a Vámpírnaplók sokkal bejövősebb sorozat,nem csak mert előbbi mint a TSC,hanem mert a vámpírokat mindig is jobban csíptem mint a boszikat (legalább is az elmondottak lapján boszik szereplnek benne
).
UI:Hol lehet @isheas szavazni?
UI:Hol lehet @isheas szavazni?
2012. április 13. 17:51
|
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10636 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline
|
Itt lehet szavazni: http://www.tvfanatic.com/2012/04/the-cw-save-which-show/
2012. április 13. 17:58
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Nem lepne meg,ha tényleg törölnék a sorozatot.Én néha napján belenézek meg követem az eseményket,de nem szeretem a sorit különösebben
A nézettségi adatok meg magukért beszélnek,tényleg elég gyengus,figyelembe véve,hogy a Gossip Girl már adásban van egy jó pár éve,viszont a még egy éve sem futó Secret Circlenek csak egy kicsivel több a nézettsége...ami lássuk be; elég gáz...
Egy epizód volt ami az én szememben nagyon ütött a többi hol jó,hol elviselhető,hol kikapcsolom mert bealszom...
Szóval érthető a csastorna vezetőinek a kételkedése...
Mellesleg,szerintem nem lehet az egészet az írókra vagy az alkotókra (v. Kevin W.-re) kenni,mert én olvastam a könyveket és alapvetően a történet feelingje (v. hatása) v. kinek mi,mérföldekre van a TVD-től,de ami a sorozatot illeti,színészek közül is csak Phoebe Tonkint és Gale Harold-t tudom kiemelni...mindent összevetve én nem tartom annyira jónak,hogy hosszú jövőt jósoljak a shownak.Szerintem még max. egy évet csak-csak kihúzz valahogy,de annál kicsivel sem többet,persze ez csak az én véleményem
2012. április 13. 17:59
Na ne erről hallani sem akarok!
Kérem a 2. évadot!
Kérem a 2. évadot!
2012. április 13. 18:00
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Engem ez egyáltalán nem lep meg. Hogy őszinte legyek, nekem a sorozat az első perctől fogva langyosnak és rosszul tervezettnek tűnik. Voltak olyan pillanatok, amikor azt gondoltam "Ó, ez most már jó", de az utána következő részben visszatértek erre a 'tökmindegy' dologra, aztán pedig túlzottan erőltették a dolgot, hogy "akkor is sikert csinálok a sorozatból". Véleményem szerint hiába hogy a sorozat élvezhető, mélyebbre kell ásni magunkat benne, amihez nem mindenkinek van türelme, no meg mindenki csak a Vámpírnaplók másodhegedűseként tekint a TSC-re.
2012. április 13. 18:01
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
valahogy engem nem vonzz ez a sorozat, nem is tudtam hogy még csak egy évad ment le , azt hittem már legalább 2
na mindegy ezekkel a sorozatokkal az a baj hogy késő estére rakják, és szinte csak az a gyerek nézi akinek van a szobájába tv vagy akinek engedik a szülei hogy sokáig fent legyen..
2012. április 13. 18:07
|
|
lokiscsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.07. Hozzászólás: 491 Csatolások: 2 Azonosító: 95317 offline
|
nekem tetszik a TSC, de szerintem elég bőven egy évad is... csak rendesen le kell zárnia a CW-nak...
én inkább a Nikitát féltem, bízok benne hogy lesz 3. évadja is... (: de majd kiderül hamarosan úgy is.
én inkább a Nikitát féltem, bízok benne hogy lesz 3. évadja is... (: de majd kiderül hamarosan úgy is.
2012. április 13. 18:17
|
|
Kiraacƒℓєυя яєвєℓℓє™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.12. Hozzászólás: 2355 Csatolások: 320 Azonosító: 126961 offline
|
Fúú, nekem tegnap mondta az osztálytársam, de nem hittem el. És hát mégis igaz.
Én nagyon nem örülnék neki, ha ezeknek a sorozatoknak vége lenne a Hart of Dixie-n kívűl, mert abból egy részt néztem és az rohadtul unalmas volt, úgyhogy azt nem bánnám. De a TSC, Nikita, Ringer... Szerintem tuti lesz még több évad, a TSC-ből és a Ringer-ből biztosan, hiszen azok még csak az első évadnál járnak és mellesleg nagyon jók
Szóval én bizakodó vagyok, mert ezt nehezen hinném el, max. a Hart of Dixie-ről, hogy befejezik most..
Én nagyon nem örülnék neki, ha ezeknek a sorozatoknak vége lenne a Hart of Dixie-n kívűl, mert abból egy részt néztem és az rohadtul unalmas volt, úgyhogy azt nem bánnám. De a TSC, Nikita, Ringer... Szerintem tuti lesz még több évad, a TSC-ből és a Ringer-ből biztosan, hiszen azok még csak az első évadnál járnak és mellesleg nagyon jók
Szóval én bizakodó vagyok, mert ezt nehezen hinném el, max. a Hart of Dixie-ről, hogy befejezik most..
2012. április 13. 18:17
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Érdekes..most nem is az,hogy lesz-e folytatás,mert jó sorozat,de nem a legjobb.
A Gossip Girl a legjobb,és lehet,hogy vége lesz?
Bezzeg a Tuti Giminek 9 évada volt,hiába szerettem azt is,de a GG sokkal jobb,nehogy már vége legyen
Ami meg a TSC-t illeti: Inkább ennek legyen vége mint a GG-nek vagy mint a Ringernek.Hiába szeretem akkor is ez a véleményem..
A Gossip Girl a legjobb,és lehet,hogy vége lesz?
Ami meg a TSC-t illeti: Inkább ennek legyen vége mint a GG-nek vagy mint a Ringernek.Hiába szeretem akkor is ez a véleményem..
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.