Demi Lovato majdnem elütötte Paul McCartney-t!
2012. április 13. 21:05
|
|
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
Most azért nem tud vezetni mert a parkolóban néhány csácó álldogált ahová ő le szeretett volna parkoni? -.- Egyébként meg legalább találkozott a legendás Paul McCartney-val
Volt egy jó napja, ennyi...
2012. április 13. 22:30
azta!
íde hát hogyha egy csapat ember volt hogyan nem látta?
2012. április 13. 23:03
Szerintem azert vicces a sztaroksem tokeletesek..
2012. április 14. 06:54
Gratula Demi, majdnem sikerült megölnöd egy tehetséget!
2012. április 14. 14:51
Idézet (_ToTo_ @ 2012.04.13. 19:45)
Énekelni sem tud, mégis van lemeze 
Aki szerint Ő nem tud énekelni, az csak valami eszméletlen jó hangú isten lehet.
2012. április 14. 14:56
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (SoShi Kameo @ 2012.04.14. 06:54)
Gratula Demi, majdnem sikerült megölnöd egy tehetséget! 
Tavaly is csinált valami balesetet, de ott sem lett baja senkinek, csak a Mercijét kellett javíttatni meg egyszer autót is lopott. Állítólag. Előbbire van bizonyíték, utóbbira én még nem találtam. Amerikában is bőkezűen osztogatják a jogosítványt úgy látom. Ott is szigorítani kellene a rendszeren
1 felhasználónak tetszik:
kriszti145
2012. április 14. 19:09
Idézet (ophely88 @ 2012.04.14. 14:56)
Tavaly is csinált valami balesetet, de ott sem lett baja senkinek, csak a Mercijét kellett javíttatni meg egyszer autót is lopott. Állítólag. Előbbire van bizonyíték, utóbbira én még nem találtam. Amerikában is bőkezűen osztogatják a jogosítványt úgy látom. Ott is szigorítani kellene a rendszeren 
Jöjjön Csongrád megyébe, garantálom hogy minimum három nekifutás kéne neki ahhoz hogy átengedjék a vizsgán
Egyébként a helyébe inkább elásnám magam hogy majdnem elütöttem egy embert, aki ráadásul egy élő legenda, nem hogy még vicceljek vele. Kicsit értelmesebbnek gondoltam, de hát diznisztár, őket sem az eszükért szeretik a rajongók.
2012. április 14. 21:12
xDDD Erre nem tom mit mondjak! xD Talán csak azt,h erre nem tom,h azt mondjam szerencsés vagy szerencsétlen! O.o xDDDD
2012. április 14. 21:23
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Cynthia @ 2012.04.14. 19:09)
Jöjjön Csongrád megyébe, garantálom hogy minimum három nekifutás kéne neki ahhoz hogy átengedjék a vizsgán
Egyébként a helyébe inkább elásnám magam hogy majdnem elütöttem egy embert, aki ráadásul egy élő legenda, nem hogy még vicceljek vele. Kicsit értelmesebbnek gondoltam, de hát diznisztár, őket sem az eszükért szeretik a rajongók.
Valóban nem az eszükért szeretik őket
2012. április 15. 14:47
Idézet (ophely88 @ 2012.04.14. 21:23)
Valóban nem az eszükért szeretik őket
de jelen esetben nem értem, hogy ki és miért találta ki, hogy Demi ezt viccnek állította be. Talán bennem van a hiba, de nekem nem tűnt fel az eredeti tweetjéből, hogy poént csinált volna belőle 
Az eredetit nem olvastam csak ami a cikkben van, annak számomra eléggé olyan a hangvétele, hogy majdnem elütöttem Paul McCartney-t? Lesz_rom, hát ott volt majdnem a kocsim alatt, ez fontosabb, és milyen nagy élmény!
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. április 16. 13:21
|
ovaruszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.27. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 40168 offline
|
A cikkírónak üzenem, hogy angoltudás hiányában ne fordítgasson, és írjon baromságokat ...
Hol találsz arra utalást, hogy ezt viccesnek találta volna ?
Az eredeti üzenet :
So.... today I was pulling into a parking space that some guys were standing in the middle of, and almost hit them..... When one of the guys
turned around.... it was a BEATLE........ Yes, YOU HEARD ME.... SIR PAUL McCARTNEY!!! He was so sweet!! Can't believe I met him today.. WOW!
Hol találsz arra utalást, hogy ezt viccesnek találta volna ?
Az eredeti üzenet :
So.... today I was pulling into a parking space that some guys were standing in the middle of, and almost hit them..... When one of the guys
turned around.... it was a BEATLE........ Yes, YOU HEARD ME.... SIR PAUL McCARTNEY!!! He was so sweet!! Can't believe I met him today.. WOW!
2012. április 17. 21:21
|
|
bettvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.15. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 140849 offline
|
Azért mert nem látta, hogy egy üres parkolóhelyen emberek állnak, nem jelenti azt, hogy rossz sofőr. Bár azt nem értem, miért nem tudtak a járdán rajongani Paulért
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.