Demi Lovatónak nagy szerencséje volt, hiszen majdnem elütötte a The Beatles énekesét, Paul McCartney-t.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato majdnem elütötte Paul McCartney-t!
2012. április 13. 14:43
2012. április 13. 14:48
|
|
ratónblancovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.03. Hozzászólás: 231 Csatolások: 482 Azonosító: 168435 offline
|
Idézet (tbdodo @ 2012.04.13. 14:46)
Hát...mindenkivel megesnek ilyenek!:") De ez a Paul...azt hittem előszőr, hogy nő!!!xD
én is azt hittemT
2012. április 13. 14:53
Demi vigyázhatna jobban is.
De azt azért képzelem, mikor meglátta Sir Paul McCartneyt...főleg, hogy mennyire elismeri a The Beatles zsenijét..
2012. április 13. 14:54
Mielőtt beül vezetni előbb inkább legyem egy jogsia amit nem egy bazárban vett.
2012. április 13. 14:57
És ebben mi olyan vicces, hogy majdnem elütött valakit? -.-
2012. április 13. 15:00
|
|
IAmTheCheeseMaestrovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.06. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 172801 offline
|
Pont az benne a vicces, hogy csak majdnem. Ha ténylegesen bekövetkezik a baleset, nyilván Demi is máshogy adja elő. Amúgy eléggé túlzóak és figyelemfelkeltőek ezek a címek (tudom, hogy épp ez a céljuk, de akkor is).
2012. április 13. 15:04
|
|
xxxddd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.02. Hozzászólás: 946 Csatolások: 561 Azonosító: 128694 offline
|
azt egy szóval sem írta hogy "vicces dolog" nem értem miért kell plusz dolgokat beleírni -.- nem hiszem hogy rossz sofőr lenne e miatt hogy le akart parkolni üres helyre de néhány ember ott volt. parkolóhelyen miért kell megállni?!
de szerencse hogy nem történt semmi baj:)
Tweetje: So.. today I was pulling into a parking space that some guys were standing in the middle of, and almost hit them.. When one of the guys turned around.. it was a BEATLE.. Yes, YOU HEARD ME.. SIR PAUL McCARTNEY!!! He was so sweet!! Can't believe I met him today.. WOW! And.. I can't believe I almost ran over a Beatle.. :l
Tweetje: So.. today I was pulling into a parking space that some guys were standing in the middle of, and almost hit them.. When one of the guys turned around.. it was a BEATLE.. Yes, YOU HEARD ME.. SIR PAUL McCARTNEY!!! He was so sweet!! Can't believe I met him today.. WOW! And.. I can't believe I almost ran over a Beatle.. :l
2012. április 13. 15:13
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Én ezt már olvastam egy másik oldalon s ott ugy irta,hogy Demit megviccelték mert azt mondták neki,hogy elütötte Pault,mikor kiszállt a kocsijából kiderült,hogy csak vicc volt
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: