Demi Lovatónak nagy szerencséje volt, hiszen majdnem elütötte a The Beatles énekesét, Paul McCartney-t.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato majdnem elütötte Paul McCartney-t!
2012. április 13. 14:43
2012. április 13. 14:48
|
|
ratónblancovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.03. Hozzászólás: 231 Csatolások: 482 Azonosító: 168435 offline
|
Idézet (tbdodo @ 2012.04.13. 14:46)
Hát...mindenkivel megesnek ilyenek!:") De ez a Paul...azt hittem előszőr, hogy nő!!!xD
én is azt hittemT
2012. április 13. 14:53
Demi vigyázhatna jobban is.
De azt azért képzelem, mikor meglátta Sir Paul McCartneyt...főleg, hogy mennyire elismeri a The Beatles zsenijét..
2012. április 13. 14:54
Mielőtt beül vezetni előbb inkább legyem egy jogsia amit nem egy bazárban vett.
2012. április 13. 14:57
És ebben mi olyan vicces, hogy majdnem elütött valakit? -.-
2012. április 13. 15:00
|
|
IAmTheCheeseMaestrovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.06. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 172801 offline
|
Pont az benne a vicces, hogy csak majdnem. Ha ténylegesen bekövetkezik a baleset, nyilván Demi is máshogy adja elő. Amúgy eléggé túlzóak és figyelemfelkeltőek ezek a címek (tudom, hogy épp ez a céljuk, de akkor is).
2012. április 13. 15:04
|
|
xxxddd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.02. Hozzászólás: 946 Csatolások: 561 Azonosító: 128694 offline
|
azt egy szóval sem írta hogy "vicces dolog" nem értem miért kell plusz dolgokat beleírni -.- nem hiszem hogy rossz sofőr lenne e miatt hogy le akart parkolni üres helyre de néhány ember ott volt. parkolóhelyen miért kell megállni?!
de szerencse hogy nem történt semmi baj:)
Tweetje: So.. today I was pulling into a parking space that some guys were standing in the middle of, and almost hit them.. When one of the guys turned around.. it was a BEATLE.. Yes, YOU HEARD ME.. SIR PAUL McCARTNEY!!! He was so sweet!! Can't believe I met him today.. WOW! And.. I can't believe I almost ran over a Beatle.. :l
Tweetje: So.. today I was pulling into a parking space that some guys were standing in the middle of, and almost hit them.. When one of the guys turned around.. it was a BEATLE.. Yes, YOU HEARD ME.. SIR PAUL McCARTNEY!!! He was so sweet!! Can't believe I met him today.. WOW! And.. I can't believe I almost ran over a Beatle.. :l
2012. április 13. 15:13
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Én ezt már olvastam egy másik oldalon s ott ugy irta,hogy Demit megviccelték mert azt mondták neki,hogy elütötte Pault,mikor kiszállt a kocsijából kiderült,hogy csak vicc volt
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: