Adele a leggazdagabb angol énekesnő
2012. április 13. 19:43
adel minden elismerést megérdemel! ő egy IGAZI énekes. ilyenkor azért boldog vagyok mert ilyenkor látom hogy még ebben a popnullákal teli szakmában is van egy két igazi tehetség( az egy-két-et azokra értem akiket rendesen el is ismernek,mert tehetséges ugyan sok van,csak sokukat nem ismernek el igazán)akik bebizonyítják hogy úgy si lehetsz sikeres hogy nem vagy egy tökéletes alakkal megáldott cica baba! adel-t is pont ezért szeretem annyira,mert ő igazi,és hihetetlen tehetséges,megérdemli az elismerést és a díjakat! sok sikert neki a továbbiakhoz
2012. április 13. 20:34
Adele a világ egyik legeslegjobb énekesnője a kevés közül, akinek tényleg van hangja - élőben is -. Számomra egy igazi példakép, mert olyan sok dolgot tett már meg, mégsem szállt el magától! Fantasztikus ez a nő! Imádooom♥
2012. április 14. 08:28
Gratulálok! Megérdemli, hogy ő vezesse
Bár én Emmának jobban örültem volna.
2012. április 14. 10:20
|
|
Adele4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.11. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 171045 offline
|
ADELE!!! imádom és nem is csodálkozok hogy ő az angolok leggazdagabb embere! Szurkolok neki, hogy maradjon az 1. helyen. Szerintem megérdemli 10000%-ban! Nehéz ilyen jó énekesnőt találni manapság. Élőben is és a stúdióban is jó hangja van. Személy szerint a példaképem és mindig az lesz. ♥
2012. április 14. 18:03
|
|
Patyó12Mrs. Lautner |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 1229 Csatolások: 10 Azonosító: 156581 offline
|
Nagyon megérdemli, megdolgozott, azért amiért keresett! ADELEEE...nagyon birom a zenéit Set Fire To Do Raine és a Rolling in the Deep <3 Ésd DANIEL meg ROBERT <33
elolvadok tőlük :$$ nagyon szeretem őket. ők is megérdemlik a lista első két helyezését!!
2012. április 14. 20:10
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Basszus.
Én nem tudnám mire elkölteni azt a sok pénzt. Egyébként meg nem csoda, hogy ennyit keres...
2012. április 15. 13:36
Megérdemli <3
Nagyon nagy tehetség
Még jó ,hogy ennyit keres nagyon megdolgozott érte Hajrá ADELE <3
Nagyon nagy tehetség
Még jó ,hogy ennyit keres nagyon megdolgozott érte Hajrá ADELE <3
2012. május 07. 17:35
Nagyon jól énekel ő a kedvencem és tényleg megérdemli.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: