A híres alternatív rockzenét játszó, hatszoros Grammy-díjas The White Stripes 2011. február 2-án feloszlott. Ám ahogyan sejteni lehetett, a banda énekes-gitárosa, Jack White hallat magáról, méghozzá sikerrel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Élet a White Stripes után: Jack White új klippel jelentkezett
2012. április 13. 00:54
2012. április 13. 07:00
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Nekem nem tetszik.
2012. április 13. 15:08
Én személy szerint imádtam a White Stripes-ot!!!
Amikor feloszlottak elég elkeseredett voltam, de ma már örülök, hisz Jack még így is aktív. És szerintem a dalai nagyon jók, szeretem őket. De a White Stripes akkor is ikon volt!!!
(Egyébként ha valakinek nem tetszik a szám, legalább megmondaná, hogy miért nem.
)
(Egyébként ha valakinek nem tetszik a szám, legalább megmondaná, hogy miért nem.
2012. április 13. 15:53
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
sajnálom hogy a white stripesnak annyi, de tovább kell lépni. nyilván, akinek nem tetszik az nem fogja hallgatni, de jack sosem volt olyan ember, hogy mindenkinek meg akarjon felelni.
2012. április 13. 17:40
|
Jónás Csillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 159648 offline
|
ez szörnyű...
O
2012. április 14. 19:36
|
|
Strawberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.19. Hozzászólás: 227 Csatolások: 207 Azonosító: 129539 offline
|
Ó milyen jó itt látni egy Jack White-os cikket. És nagyon örülök neki, hogy szólóban folytatja!!
2012. április 25. 00:37
|
|
susurrusRickrolled |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.01. Hozzászólás: 2760 Csatolások: 5176 Azonosító: 22484 offline
|
A koncertjét 27-én (nálunk már éjjel) élőben lehet nézni a youtube csatornáján, a közvetítést Gary Oldman rendezi
http://www.youtube.com/user/JackWhiteVEVO/unstaged
http://www.youtube.com/user/JackWhiteVEVO/unstaged
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: