Ez az album nem annyira rossz, mint ahogyan sokan állítják. A közepén vannak érthetetlen dalok, szerintem az még David Guetta hatása
Nicki Minaj új albuma ismét listavezető
2012. április 13. 18:06
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
hát nem tudom...én mindig azt mondom, hogy vissza a régi Nickit 
Ez az album nem annyira rossz, mint ahogyan sokan állítják. A közepén vannak érthetetlen dalok, szerintem az még David Guetta hatása
Igen ez kell a népnek, de szerintem Lil' Kim albumának is jót fog tenni ez a soha véget nem érő harc közöttük. Szerintem ezt inkább a rajongók generálják egyre többször -.-
2012. április 13. 18:55
hát ... nicki tehetségét nem ismerem el, számomra meglepő hogy egyáltalán tud valamit produkálni ami listát vezet. mármint, zenei téren
...
2012. április 13. 19:01
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
Bubii a Save Me-ben én úgy hallottam énekeli :"Im a B*tch im a monster" de ha nem akkor elnézést
2012. április 13. 19:02
Ez van és ez kell most a népnek...
Változik a világ, változnak az emberek, és vele együtt változnak az énekesk is, szóval nem várhatjuk el a mostnai generációtól, hogy ha akarják ha nem hallgássak a The Beatlest vagy Madonnát, hiszen kezdjük avval, hogy azt sem tudják, hogy kik azok
Változik a világ, változnak az emberek, és vele együtt változnak az énekesk is, szóval nem várhatjuk el a mostnai generációtól, hogy ha akarják ha nem hallgássak a The Beatlest vagy Madonnát, hiszen kezdjük avval, hogy azt sem tudják, hogy kik azok
2012. április 13. 19:27
nem hiszem hogy azért lett 1. helyen mert annyira fantasztikus, csak azért mert eltudja magát adni
hisz egyreocsmányabb lesz, egyre sz*rabb zenéket ad ki, és ez kell az embereknek, nem azért mert imádják
inkább azért mert botrányos.. az előző albuma sokkal jobb volt, persze ezen is vannak jó dalok, de csak nagyon kevés, sőőőt túlsok rajta a tuctuc zene
az előző albumán persze egy ilyen se volt, csalódás hogy ennyire elcseszte
pedig ő tud jobbat is ennél (még ha sokan utálják is, és mondják hogy 1 tehetségtelen senki, akkoris tud jobbat..sőőőt a Stupid Hoe előtt nemvolt ennyi utálat, de hát elb*szta és mostmár rengetegen megutálták
)
1 felhasználónak tetszik:
kriszti145
2012. április 14. 10:14
|
|
Adele4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.11. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 171045 offline
|
Szurkolok Adele-nak hogy ismét ő kerüljön az 1. helyre!! Én utálom Nicki-t szóval...a hangja sem tetszik meg a zenei stílusa sem, én maradok Adele-nál ♥ ♥
2012. április 14. 12:33
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (hellorl @ 2012.04.13. 18:06)
hát nem tudom...én mindig azt mondom, hogy vissza a régi Nickit
Igen ez kell a népnek, de szerintem Lil' Kim albumának is jót fog tenni ez a soha véget nem érő harc közöttük. Szerintem ezt inkább a rajongók generálják egyre többször -.-
Igazából én azt vettem észre, hogy Kimmyt rengetegen már csak azért szidják (még a régebbi zenéit is), mert minázs rajongók, szidják, miközben azt sem tudják ki, és a műfajt sem ismerik, vagy pont azt mondják, hogy sosem hallottak róla, miközben ez nem igaz. És nem hajlandók észrevenni az egyértelmű dolgokat... Minázs az, aki még mindig Kimmyt alázza rendszeresen, Kim már rég leállt ezzel és mégis őt szidják.
kriszti145
2012. április 14. 13:43
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Még mindig ugyanazt tudom mondani, mint eddig:
Az emberek a fejtekerésre, és a szemkigubbasztásra és az autotunera vevők. Itt van az eredménye, hogy mennyire kajálják ezeket a dolgokat.
Egy komoly, és elismert lista élén NICKI MINAJ áll. Mi jöhet még? LMFAO első helyre? :|
Az emberek a fejtekerésre, és a szemkigubbasztásra és az autotunera vevők. Itt van az eredménye, hogy mennyire kajálják ezeket a dolgokat.
Egy komoly, és elismert lista élén NICKI MINAJ áll. Mi jöhet még? LMFAO első helyre? :|
2012. április 14. 17:20
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
janet7 ez kb olyan harc, mint Madonna és Lady Gaga között. Hogy ki kitől lop, koppint
természetesen Madonna volt előbb, mint ahogyan Lil'Kim is. Csak ugye az újabb "nemzedék" jóhogy Nicki mellé áll, ahogyan írtad is, mert őt ismerik, míg Lil' Kim kicsit eltűnt. De azért az a számtalan év mögötte van. Kimmy tényleg nem igazán foglalkozik Nickivel, bár azért a Black Friday eléggé kemény lett
Úgy tudom, hogy Nicki is bocsánatot kért tőle a Roman's revenge miatt....én mindkettejüket szeretem, bár vannak "súlycsoportbeli különbségek" kettejük között, az igaz...
kriszti145
2012. április 14. 17:36
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Szerintem Adele ezerszer jobban megérdemelné az első helyet, sőt még Madonna is. Számomra az is érthetetlen, hogy a MDNA hogy eshetett a nyolcadik helyre.
ophely88
2012. április 14. 18:37
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Nem értem.Nicki nem olyan tehetséges,mint például Madonna
2012. április 14. 19:02
|
|
audrey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.24. Hozzászólás: 1761 Csatolások: 26436 Azonosító: 121080 offline
|
Igazából az a baj Nickivel, hogy egyszerűen ocsmányság amit csinál, a mostani videóklipjeit nem lehet végignézni, zenéje hallgathatatlan. Emellett agyon effektezik a hangját, mert élőben körülbelül 0.
Egyébként az albumot meghallgattam (amennyire megtudtam), és egyértelműen csalódás, mert ő állítólag rapper lenne, de az albumon azért bőséggel vannak RedOne dalok, és ugye ő nem rapszámokat szokott csinálni...
Egyébként az albumot meghallgattam (amennyire megtudtam), és egyértelműen csalódás, mert ő állítólag rapper lenne, de az albumon azért bőséggel vannak RedOne dalok, és ugye ő nem rapszámokat szokott csinálni...
ophely88
2012. április 14. 19:33
Már meg sem lepődöm.
Barátnőm is folyton a "Turn me on"-t nyomatja, és már mindenki mondja neki, hogy kapcsolja már ki, mert fáj tőle a fejünk, de nem.
Szerinte jó szám lett. Kár hogy nincs igaza.
Minaj már akkor unszimpatikus volt, mikor a "Where Them Girlz At" volt a menő (leszögezném, nekem sose tetszett). Sosem bírtam, semmi stílusa, tehetsége se sok, és a feje sem valami bizalomgerjesztő (szerintem). Hagyja már Lil' kim-et békén, mert 1000x jobb nála. Csak ugye, a mai fiataloknak ez kell. Tucc-tucc minden mennyiségben. Minaj se lenne sehol auto-tune nélkül.
Hová süllyedt a mai világ...?
Azok a kedves rajongók pedig, akik Minaj-t a legjobb női rappernek nevezik, ismernek egyáltalán másik női rappert?
Minaj már akkor unszimpatikus volt, mikor a "Where Them Girlz At" volt a menő (leszögezném, nekem sose tetszett). Sosem bírtam, semmi stílusa, tehetsége se sok, és a feje sem valami bizalomgerjesztő (szerintem). Hagyja már Lil' kim-et békén, mert 1000x jobb nála. Csak ugye, a mai fiataloknak ez kell. Tucc-tucc minden mennyiségben. Minaj se lenne sehol auto-tune nélkül.
Azok a kedves rajongók pedig, akik Minaj-t a legjobb női rappernek nevezik, ismernek egyáltalán másik női rappert?
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.