Cristofel brutálisan bántalmazta Veronikát!
2012. április 13. 18:53
nem vagyok Veronika parti de akkor is ez Cristofeltol nagyon nem volt szep.....idiota!!!
2012. április 13. 18:59
|
|
Nyuszika000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.12. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 173281 offline
|
Hát ez hülye..
Erre nem tok semmit mondani ..
Nem értem Veronikát hogy tudott egy ilyennel össze jönni ..
..
2012. április 13. 19:02
|
|
Dance Of Lifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.28. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 170236 offline
|
Sajnálom már bocsánat hogy ezt kell mondanom de a elején a komival eggyet kell értenem hogy Nem embrer az ilyen de ezt pár emberröl is elmondhatom amiket komiztatok Mi az h "Oo szegény plüssállat" HA VELED TÖRTÉNT VOLNA ILYEN AKKOR NEM EZ LETT VOLNA MI??HANEM HOGY EZ A CHRISTOFEL EGY HÜLYE G*CI MI??Lehet hogy Veronika nem tökéletes de azér az ilyet meg hogy az már mellékes kérdés, hogy veronikát nőnek lehet-e nevezni majd ha téged meg látlak akkor mondhatod "háát,most miért kellett szépíteni Veronika kinézetén?" Hát te se vagy szép! -.- Lizania _ToTo_ linna hozzá tenném linna k*vára nem vagy vicces.tayrina veled értek a legjobban eggyet.Nyuszika000 veled is eggyet értek pff...meg azokkal akik Veronika mellett álnak azér christofel ha még egyszer meg látlak a westendnél tokán b*szlak
2012. április 13. 19:11
|
|
Merkatz barbaraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.21. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 162409 offline
|
nem szeretem semelyiket sem de ez durva volt.cristofel negyon hülye sokat képzel magáról.
2012. április 13. 19:46
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Mindig is tudtam, hogy egy állat, de valahogy Veronikát nem tudom sajnálni...
2012. április 13. 20:01
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Júh:S...ez azért durva...:S
2012. április 13. 20:09
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Ez egy őrült! Erőszakos idióta! Nem Veronikát védem, mielőtt valaki félreértené, mert róla is meg a külön véleményem és biztos meg volt az oka, hogy Cristofel nekiesett. Ezu azért durva, fel kéne jelnteni!
A KUBAI MACSÓ KIFEJEZÉST MEG NE HASZNÁLJÁK MÁR RÁ, OLYAN MINT EGY PIROS SEGGŰ PÁVIÁN
A KUBAI MACSÓ KIFEJEZÉST MEG NE HASZNÁLJÁK MÁR RÁ, OLYAN MINT EGY PIROS SEGGŰ PÁVIÁN
2012. április 13. 20:18
És mit fognak ezzel a p@raszttal csinálni? Semmit! De Damut elítélték bizonyítás nélkül???
Érdekes h tegnap még azt írták az újságok hogy az esküvőre készülnek, na ki hazudik. Szánalom mind kettő..
2012. április 13. 20:37
|
|
Remika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.25. Hozzászólás: 944 Csatolások: 0 Azonosító: 172008 offline
|
most megy a tévében.bunkó erőszakor paraszt.olyan chris brown feeling..mondjuk ezt az ostoba nőt annyira nem sajnálom.szerintem megint össze fognak jönni,nem kizárt h az egész csak a hírverés miatt volt.
2012. április 13. 20:38
|
|
kankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 337 Csatolások: 57 Azonosító: 97843 offline
|
Most mutaták a fókuszban veronikát és én ezt a sztorit nem veszem meg.ha valakit brutálisan megver a barátja(lásd rihanna) akkor annak van valami külsö nyoma..veronikán se monokliféleség se egy folt se semmi nem látszik.totál sminkben mutatták a korházi ágyon..állitolag orrba is vágták.akkor annak látszania kéne.meg meg is fojtogatta állitolag de a nyakán sincs semmi nyom..itt valami enm kóser
2012. április 13. 20:46
Az a " férfi " aki képes megütni egy nőt az nem is igazi férfi. Erre nincs magyarázat. Nem tudom, hogy volt képes megütni. Nem szeretem se Cristofelt, sem Veronikát, de ez egyszerűen undorító amit Cristofel művelt..
2012. április 13. 21:17
|
|
ReniLoveOneDirectionúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.25. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 170052 offline
|
gondoltuk ez lesz belőle
2012. április 13. 21:18
sajnálom szegényt,chrisnek meg börtönben a helye! -.-"
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: