Cristofel brutálisan bántalmazta Veronikát!
2012. április 13. 17:15
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Nem birom semmelyiket se de christofeltol szerintem elég durva és undoritó dolog volt.
2012. április 13. 17:44
|
|
Németh Orsolyaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.07. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 170752 offline
|
Egy őrült a Cristofel! De azért a Veronikát sem kell félteni! Olyan naiv, mint az állat! Ezt mind a naivságának köszönheti!!!!!!!!!! De azért a Cristofel is túlzásba esett! Egy nőt nem szabad ütni és bántalmazni! De manapság a férfiak nem tartják ezt be! Tisztelet a kivételnek!!!!!! Cristofel meg mennyjen a sunyiba!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem véletlenül tartja magát Pitbullnak!!!!!!!!!!!! Hát ez be is bizonyosult!!!!!!!!!!!!!!!!! Szóval a Cristofel egy agresszív állat!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. április 13. 17:48
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
hát azt eddig is lehetett tudni hogy Cristofel nem normális de hogy ennyire?!
2012. április 13. 18:03
|
|
Gleeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.09. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 173050 offline
|
„Én nem csináltam semmit. Valóban felnyomtam a falnak egy kicsit a torkát, meghúztam a haját, és megpofoztam, a plüssállatának meg letéptem a fejét."
Hát tényleg nem csinált semmit!
Csak éppen majd nem kinyírta!
Hát tényleg nem csinált semmit!
Csak éppen majd nem kinyírta!
2012. április 13. 18:10
„Én nem csináltam semmit. Valóban felnyomtam a falnak egy kicsit a torkát, meghúztam a haját, és megpofoztam, a plüssállatának meg letéptem a fejét. Ezt nem kellett volna”
Ó,ő nem csinált semmit,ó dehogy!Amúgy meg:kedves "letéptem a plüssje fejét,de amúgy azt nem kellet volna" úrral is hogy elszállt a ló...
Ó,ő nem csinált semmit,ó dehogy!Amúgy meg:kedves "letéptem a plüssje fejét,de amúgy azt nem kellet volna" úrral is hogy elszállt a ló...
2012. április 13. 18:15
utálom ezt a két böszme köcsögöt, de mégis mi az, hogy "Veronika megérdemelte amit kapott"?!
EGY NŐ SEM ÉRDEMLI MEG, HOGY EGY ILYEN NYOMORONC PASAS BÁNTALMAZZA!!!
(az már mellékes kérdés, hogy veronikát nőnek lehet-e nevezni
)
EGY NŐ SEM ÉRDEMLI MEG, HOGY EGY ILYEN NYOMORONC PASAS BÁNTALMAZZA!!!
(az már mellékes kérdés, hogy veronikát nőnek lehet-e nevezni
2012. április 13. 18:29
Nem normális ez a Cristofel!
Nekem már a villában sem volt szimpatikus!
Nekem már a villában sem volt szimpatikus!
2012. április 13. 18:45
Oo szegény plüssállat
Az egészről meg annyi, hogy Krissztofel kubai csődör helyett inkább kubai idióta -.-"
Az egészről meg annyi, hogy Krissztofel kubai csődör helyett inkább kubai idióta -.-"
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: