Cristofel brutálisan bántalmazta Veronikát!
2012. április 13. 10:01
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Akik örülnek ennek vagy további verésre biztatnak, azokat egyszerűen nem vagyok képes megérteni.
Lehet nem szeretni valakit, de durva tettlegességet értelmes ember nem kíván senkinek.
Ha ez a hír igaz (és miért ne lenne), akkor tessék szépen jól megbüntetni azt az agresszív idiótát. A csaj meg legalább elgondolkozik, hogy ezekután hogyan is viselkedjen, mint nő.
Ha ez a hír igaz (és miért ne lenne), akkor tessék szépen jól megbüntetni azt az agresszív idiótát. A csaj meg legalább elgondolkozik, hogy ezekután hogyan is viselkedjen, mint nő.
2012. április 13. 10:05
|
|
vany986új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.10. Hozzászólás: 98 Csatolások: 0 Azonosító: 160373 offline
|
Semmi rosszindulat nélkül mondom hogy megérdemelte! Mindig azt mondjátok hogy ő nagyon szerette a Crist de mégsem a Cris csalta meg Veonikát egy undoritó emberrel aki még akkor se kéne nekem ha ő lenne a legutolsó a világon. (petire gondolok) Már akkor sem ártott volna neki pár pofon... egyébként amit itt összehordanak az csak túlzás semmi más. Mibe fogadunk hogy ez után petihez fog futni???? Száz szónak is egy a vége kacsacsőr megérdemelte. Te meg ne aggodj Cris úgysem mész bőtőnbe!
2012. április 13. 10:11
ne a csaj gondolkozzon el mert neki nincs mivel. mert ha lenne egy kis esze még csak rá se nézett volna erre az állatra. inkább a Reteklubb gondolkozzon el azon hogy milyen műsorokkal mérgezi tovább a magyar ember agyát márt láthatja mindenki hogy milyen embereket emel ki a média mint ezt a két semmirekellőt. Vagy Puzsér Róbertet.
meg a nézőknek is el kéne gondolkozni hogy talán nem kéne nézni ezeket a beteg és nép butító műsorokat és akkor nem lenne hír értéke Magyarországon egy ilyen dolognak mint VV Cristofel és VV Veronika újabb fejezete.
meg a nézőknek is el kéne gondolkozni hogy talán nem kéne nézni ezeket a beteg és nép butító műsorokat és akkor nem lenne hír értéke Magyarországon egy ilyen dolognak mint VV Cristofel és VV Veronika újabb fejezete.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2012. április 13. 10:20
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.04.13. 10:11)
ne a csaj gondolkozzon el mert neki nincs mivel. mert ha lenne egy kis esze még csak rá se nézett volna erre az állatra. inkább a Reteklubb gondolkozzon el azon hogy milyen műsorokkal mérgezi tovább a magyar ember agyát márt láthatja mindenki hogy milyen embereket emel ki a média mint ezt a két semmirekellőt. Vagy Puzsér Róbertet.
Ez mind szép és jó, de akkor se mondjuk már senkire, hogy verjék félholtra...
Puzsér meg még nem is olyan vészes. Különc a pasas, meg q*va nyers, de attól még sok igazságot beszél. Néha elveti a súlykot, de még mindig inkább ő, mint a sok ostoba celeb. Neki legalább van rendelkezésre álló önálló gondolata és van saját ízlése is.
2012. április 13. 10:22
Attól még lehet kórházban hogy szerinte nem verte meg annyira, egy napos megfigyelésre bent tarthatták. Amúgy az ilyet épeszű ember nem kezdi el azonnal hangoztatni, gondolom a szereplési vágy is ott bújkál Veronikáékban.
Más részt az ilyet nem sztárolni kéne - ezúton is gratulálok a kedves Retekklubb fejesének hogy az intelligenciaszintje megközelíti a kedves celebeiét - hanem rács mögé dugni, akármennyire is undorító a kacsacsőrű, és akármennyire elkorcsosult a világ, azért ez még mindig nincs rendjén.
Cristofert meg tegyék össze Damuval, hadd játszadozzanak el együtt, mindkettő úgyis olyan rettentő "férfi".
Más részt az ilyet nem sztárolni kéne - ezúton is gratulálok a kedves Retekklubb fejesének hogy az intelligenciaszintje megközelíti a kedves celebeiét - hanem rács mögé dugni, akármennyire is undorító a kacsacsőrű, és akármennyire elkorcsosult a világ, azért ez még mindig nincs rendjén.
Cristofert meg tegyék össze Damuval, hadd játszadozzanak el együtt, mindkettő úgyis olyan rettentő "férfi".
2012. április 13. 10:33
|
|
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline
|
Rihanna-Chris Brown Hungary Version ....
Avagy Damu Roland újratöltve ... Én mindíg amondó vagyok,h senki nem érdemel verést ,és elítélendő, ha valaki iylent csináll, ám most van egy olyan érzésem,hogy itt mind a 2 hibás ,és Veronika valamiylen szinten kiprovokálta ezt ,most pedig gusztustalanul médiafogást csináll belőle ...
Avagy Damu Roland újratöltve ... Én mindíg amondó vagyok,h senki nem érdemel verést ,és elítélendő, ha valaki iylent csináll, ám most van egy olyan érzésem,hogy itt mind a 2 hibás ,és Veronika valamiylen szinten kiprovokálta ezt ,most pedig gusztustalanul médiafogást csináll belőle ...
2012. április 13. 10:35
hahaha.megnéztem volna,ahogy ez a két cirkuszi majom egymásnak ugrott!!ne hogy már sajnáljam öket.
2012. április 13. 11:08
|
|
RedArmyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.19. Hozzászólás: 312 Csatolások: 5 Azonosító: 23353 offline
|
"heves vérmérsékletéről híres kubai macsó" - na ezen nagyon jót nevettem... ez nem kubai macsó hanem egy utolsó, tajparaszt, paplanszájú ci... és még sorolhatnám rá a minősítéseket. Szégyen gyalázat az, hogy ma egy hír értékével ér fel ez a történet.
2012. április 13. 11:12
|
|
AmyTurnervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 165135 offline
|
Kubai macsó...az év vicce
Amúgy is, ő nem macsó, még férfi se,főleg ha megüt egy nőt (ebben az esetben kacsát). "Én nem csináltam semmit." Hát hülye ez az ember? Ne, ne válaszoljon senki, tudom, hogy az. egyetértek Edeee...-vel, Veronikát sem kell félteni, benne volt ő is. Csak arról már nem szól a fáma...
2012. április 13. 11:21
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
megerdemelne Cristofel is hogy beverjek a kepet hogy ne legyen mar olyan macso
2012. április 13. 11:33
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
És erre mi a bizonyíték?A TV-ben nem is számoltak be arról,hogy Cristofel mondott is valamit...Egyébként mindketten kiérdemelnének egy alapos verést! -.-
2012. április 13. 11:59
|
|
Kittus 091új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 172629 offline
|
Nagyooon Duuurvaaa!!!!
2012. április 13. 12:01
Amikor megláttam a cikket:
Amikor elolvastam a cikket:
Amikor elolvastam a cikket:
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.