Kim Kardashian Kanye West pénzére hajt?
2012. április 12. 15:05
Igen, Kim Kardashian pénzéhes és a hírnévre vágyik. Ezt tudhatná Kanye..
2012. április 12. 15:21
Szerelemből ment hozzá és alig 3 hónap után elváltak? Milyen szerelem az ilyen? Szerintem is csak a pénz, meg a hírverés kell neki.
2012. április 12. 16:18
Mi más kéne neki? Nem tudom elképzelni róla hogy komolyan gondolná ezt az egészet..
2012. április 12. 16:22
kimnek miért lenne szüksége ajándékokra? lehet nai kérdés, de multimilliomos, nem hiszem hogy szüksége lenne ilyesmikre. hírverésre annál inkább,mert azt vissza tudja forgatni,és hasznot tud belőle hajtani.
2012. április 12. 17:56
Szerelem? 72 napig? Ne röhögtessen már. Pénzéhes úristenmajdnemcsúnyátmondtam "nőszemély".
2012. április 12. 18:06
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Szerintem nem ennyire kim se szegény szerintem csak a hír verésre megy ki..
2012. április 12. 18:53
|
|
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline
|
Jázusom szánalams, elkéne fogadnia, h Kim továbblépett...különben meg évi több millió dollárt kap a Reality show-ért , nemigazán hinném ,h szüksége van Kanye pénzére , amit akar ,azt megtudja venni magának !
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: