Cher Lloyd és barátja már az esküvőt tervezgetik
2012. április 12. 22:29
olyan szép ez a lány!! megérdemli a boldogságot
<3
2012. április 13. 14:48
jó,de azt nem értem hogy az ilyen fiatal sztárok miért tervezik már az esküvőt.mindeggy különben.
2012. április 14. 19:59
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Szerintem még egy kicsit korai, de sok boldogságot nekik!
2012. április 16. 19:02
|
|
chairfan94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 431 Csatolások: 0 Azonosító: 150488 offline
|
édesek együtt, mondjuk én végig azért szurkoltam, hogy Zaynnel jöjjenek össze, de szerintem így is szép pár. Cheeeer 4ever
<3
2012. május 01. 17:44
Ő tudja, bár ez szerintem is korai, és nem olyan valószínű hogy örökké fog tartani a kapcsolat. Nagyon elhamarkodott döntés, de ha Cher boldog, akkor mi is.♥
Nagyon sok boldogságot nekik.
2012. május 11. 22:33
Ha fiatal hanem,nekem az a lényeg,hogy Ő boldog.
Sok boldogságot (:
Sok boldogságot (:
2012. május 19. 19:54
Őszintén szólva én nem tudom elképzelni Cher-t menyasszonyként,és szerintem elég fiatal,a helyében én nem sietnék annyira,de ez az Ő élete,azt csinál amit akar,bár ez a szöveg,hogy tudja,hogy vele fogja leélni az életét..Ez még nem olyan biztos,de ha Cher boldog,és ezt akarja,akkor sok boldogságot nekik.
2012. július 25. 14:43
|
Cukormókus99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 141 Csatolások: 0 Azonosító: 177617 offline
|
Nagyon szeretem Chert és én remélem sokáig együtt lesznek.
2013. február 03. 15:12
|
|
Doddy Whitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 193627 offline
|
Imádom Chert és szerintem nagyon aranyosak együtt nem tudom elképzelni menyasszonyi ruhában talána tetkói miatt de tut gyönyörű lesz és tetkóí fantasztikusak szóval azzal sem lesz probléma
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: