Öt dolog, amit halálunk előtt megbánunk
2012. április 15. 19:35
Fantasztikus cikk lett!!! o.O Azt kell, hogy mondjam - lehet, hogy bunkóságnak fog hangzani, de nem annak szánom - hogy az ő hibájukból, és abból, hogy Bronnie ezeket leírta, több nem a halálos ágyát járó ember is hasznot tud húzni - jó értelemben - mert megmutatja, hogy hogyan kell élnünk ahhoz, hogy ne is bánjunk meg olyan sok dolgot az életben.
2012. április 16. 18:51
|
|
KicsiCsillagKittikeevisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.03.22. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 171752 offline
|
Érdekes cikk...elgondolkodok rajta...
2012. április 16. 18:59
|
|
Réka és Dóraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.28. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 168049 offline
|
elgondolkodtató, és nagyon jó cikk
2012. április 16. 21:58
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
Jaj, ezt annyira nem szeretném. Attól rettegek, hogy egy szép nap arra ébredek, hogy nyolcvan évesen haldoklom egy kórházban, és semmit nem tettem meg az életemben, amit szerettem volna. Ez a legszörnyűbb rémálmom.
2012. április 17. 15:05
|
|
allisynfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 153075 offline
|
Érdekes hát ezeket mind megteszem hogy ne bánjak meg semmit.
2012. április 17. 15:16
Sose magyarászkodj, és sose bánj meg semmit. A barátok lehet, hogy színesítik, de nem minősítik az embert és annak életét. Egy-két ősszetört szív és néhány antipatikus ember még csak érdekessé teszi az életet. Én legalább is ez alapján élem, eléggé unalmas és monoton napjaimat.
2012. április 17. 18:43
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Az ötből három gyakorlatilag egy kategória. Rengeteg dolog van amit megfogunk bánni, nem lehet olyan életet élni amiben nincs megbánás és ha lehetne is akkor sem lenne jó. Ahogy wrestlingfan írta.
"Ne bánj meg semmit amit megtettél, mert a végén ez tesz azzá aki vagy" -nagyon igaz. Én már próbálom úgy élni az életem, hogy a legjobbat hozzam ki belőle, érzelmek és élmények terén is.
"Ne bánj meg semmit amit megtettél, mert a végén ez tesz azzá aki vagy" -nagyon igaz. Én már próbálom úgy élni az életem, hogy a legjobbat hozzam ki belőle, érzelmek és élmények terén is.
2012. május 08. 11:41
|
|
k.timike 22♡I am fabulous♡™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 1155 Csatolások: 307 Azonosító: 145579 offline
|
Érdekes, elgondolkodtató cikk..
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: