Szereted, vagy utálod? Itt elmondhatod
Jeffree Star
2012. április 11. 20:37
Ez az ember igen megosztja a közvéleményt... zenész, modell, és transzexuális...
2012. április 11. 20:42
Idézet (Thora_90 @ 2012.04.11. 20:37)
Ez az ember igen megosztja a közvéleményt... zenész, modell, és transzexuális...
divattervező , sminkes , énekes-dalszerző, modell éééééééés DJ is egyben
Nagyon sajnálom, hogy sokan elítélik, mert ilyenek az emberek, a külsőségek alapján ítélkeznek.
Egyébként nagyon jó fej, és kedves is.
A számait is imádom, nagyon jó hangja van, sajnos még csak egy albuma van, de ott van a többi száma amit másokkal készített, és a közeljövőben remélhetőleg albuma is ki fog jönni!
Hozzátenném még, hogy ha valaki ócsárolni jön ide, annak én is olyan stílusban fogok válaszolni, mert ameddig nem ismered, ne ítélkezz! Erről ennyit!
1 felhasználónak tetszik:
Thora_90
2012. április 11. 20:44
Köszönöm a kiegészítést!
Hát igen... felvállalja magát, és ez sokaknak nem tetszik :/ De ez van.
Idővel talán méég többen megszeretik
Idézet (Adel007 @ 2012.04.11. 20:42)
divattervező , sminkes , énekes-dalszerző, modell éééééééés DJ is egyben
és nagyon nagy respect azért hogy így felvállalja magát.
Nagyon sajnálom, hogy sokan elítélik, mert ilyenek az emberek, a külsőségek alapján ítélkeznek.
A számait is imádom, nagyon jó hangja van, sajnos még csak egy albuma van, de ott van a többi száma amit másokkal készített, és a közeljövőben remélhetőleg albuma is ki fog jönni!
Hozzátenném még, hogy ha valaki ócsárolni jön ide, annak én is olyan stílusban fogok válaszolni, mert ameddig nem ismered, ne ítélkezz! Erről ennyit!
Adel007
2012. április 11. 20:48
Idézet (Thora_90 @ 2012.04.11. 20:44)
Köszönöm a kiegészítést!
Mindenki azt mondja, hogy nyugodtan vállald fel magad..
Na igen, és amikor felvállalja, hogy ki is ő valójában, akkor máris jönnek azok akik elítélik!
Ha nem tetszik nekik, akkor ne hallgassák, ne nézzék.De leszólni senki sem kellene mikor nem is ismerik az illetőt!
Szerencsére sokan szeretik őt, és meg is értem miért!
Jó lenne ha egyszer Magyarországra is jönne, de..inkább ne, mert azért feltűnő jelenség lenne.Bécsben annyira nem talán..Habár..
Thora_90
2012. április 11. 20:51
Na igen... az se jó, ha felvállalja magát, meg az sem, ha nem -.-" De Jeffree jó fej ember
Akik szeretik, magáért szeretik, és a zenéjéért
Aki nem szereti, az meg így járt :'D
Idézet (Adel007 @ 2012.04.11. 20:48)
Mindenki azt mondja, hogy nyugodtan vállald fel magad..
Na igen, és amikor felvállalja, hogy ki is ő valójában, akkor máris jönnek azok akik elítélik!
Ha nem tetszik nekik, akkor ne hallgassák, ne nézzék.De leszólni senki sem kellene mikor nem is ismerik az illetőt!
Jó lenne ha egyszer Magyarországra is jönne, de..inkább ne, mert azért feltűnő jelenség lenne.Bécsben annyira nem talán..Habár..
De legalább ott normálisabbak az emberek!
Adel007
2012. április 11. 20:59
Idézet (Thora_90 @ 2012.04.11. 20:51)
Na igen... az se jó, ha felvállalja magát, meg az sem, ha nem -.-" De Jeffree jó fej ember
Akik szeretik, magáért szeretik, és a zenéjéért
Aki nem szereti, az meg így járt :'D
Én sem írhattam volna szebben!
Pontosan ezért szeretem én is!
2012. április 11. 21:36
Idézet (Corby @ 2012.04.11. 21:01)
Jujj én személy szerint szeretem.Jó lenne vele egy közös kép, am az inetrjúkban kedves 
Örülök hogy te is szereted
Igen, általában kedves!Amikor beszólnak neki valami miatt, akkor legtöbbször inkább nem is figyel oda(vagy max röhög egy jót) ha meg igen akkor úgy szól vissza, hogy az illető azonnal elhallgat.
Szóval még egy olyan tulajdonság amit csodálok benne.
Alexa Grimes
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.