Hozd magad formába a Victoria's Secret-angyalok tippjeivel!
2012. április 11. 17:34
|
|
Szamóca-8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 160748 offline
|
„Kardioedzés és jóga három-négy alkalommal egy héten, valamint heti négyszer kilencven perc box – garantáltan erősödnek a has- és karizmaid!”
És erre kinek van ideje? köszönjük...
És erre kinek van ideje? köszönjük...
2012. április 11. 19:00
Nem gondoltam volna,hogy a boxot ennyien fogják ajánlani,bár ezt azért szívesen kipróbálnám. :DValamiért a jógát már kevésbé...
2012. április 11. 20:25
|
|
Gordonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.21. Hozzászólás: 200 Csatolások: 11 Azonosító: 485 offline
|
Nah igen,azért tudjuk hogy mindegyiknek milyen nehéz sorsa volt,van és lesz. Én csak átlagosítottam,persze itt is van oylan aki megteheti hoyg dadus vigyáz a gyerekre meg stb. De azért ismerek pár anyukát,bár én nem milliomoséknegyedben élek. De azért most hogy ők így néznek ki? Nem kis szerepe van azért az életmóduknak is. Jah igen kövéren nem lehetne kifutón flangálni,és azért szerintem,bár ez csak magánvélemyén,hogy némelyikük pár éve csinibb volt,kicsit husisabbak is. És meglepő,hogy szinte mindegyikük gyerekszülés után még vékonyabb lett,és persze azért kis plasztika befigyelt. Főleg melltájékon,mert az érthetően befolyásolva lett gyermek által. CSak ahogy itt ötbben írták is,nem sok mindenkinek van ideje,meg mondjuk anyagilag is eljárni termekbe. Lehet házilag is mozogni ,kell is,de mint tudjuk egy ilyen külsőhöz azért több kell mint az otthoni torna. Bár kifutókon sokal jobban mutatnak,mint esetleges sima "strandos" képeken. De smink és persze tuti kis ruhák..mindjárt jobb az összkép. Mindenesetre sikeresek lettek amodellszakmában,és persze nem leányálom,de hogy ilyen szintre jussanak sok mindenen át kell esni.
És persze Pilates edzésre pl szinte mindenhol lehet menni.
És persze Pilates edzésre pl szinte mindenhol lehet menni.
2012. április 11. 20:28
|
|
Gordonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.21. Hozzászólás: 200 Csatolások: 11 Azonosító: 485 offline
|
Big Hair Girl. Box az azért jó mert tényleg megmozgat,és kardioedzésnek sem rossz,és szinte pár perc alatt ki tudod magad készíteni
Főleg kis ugrókötelezés,ütögetés csak úgy. Elég ha csak árnyékboxolsz az már fárasztó,és közben ki lábmunkát végzel.
2012. április 12. 06:57
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
én járok pilatesre és jógázom is
2012. április 13. 19:04
Hát, ha lesz időm azért lehet hogy lesz egy olyan napom amikor ezt csinálom. Tök jókat javasoltak.
2012. április 14. 17:53
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Most elképzeltem, hogy Adriana, Doutzen és Candice boxolnak.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: