Miranda Kerr, Adriana Lima, Candice Swanepoel és a többi Victoria's Secret-topmodell elárul néhány tippet, hogyan hozd formába magad a nyárra!
A teljes cikkhez kattints ide!
Hozd magad formába a Victoria's Secret-angyalok tippjeivel!
2012. április 11. 11:50
|
|
Gordonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.21. Hozzászólás: 200 Csatolások: 11 Azonosító: 485 offline
|
Először egy vastag bankszámla kell..aztán a ráérős időben meg lehet "tornázgatni":D És adni atuti jó tanácsokat. Nekik nem olyan egy gyereknevelés sem ,mint a magyar nőknek. Főleg akik egyedül vannak. Annyira meg nem is szuper nők,hogy húú..!
2012. április 11. 12:14
|
|
KatttahA Talk™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.12. Hozzászólás: 1849 Csatolások: 686 Azonosító: 145297 offline
|
Már megbocsáss Gordon de ezt úgy mondod mintha ők meg sem dolgoztak volna azért hogy így nézzenek ki és nem mindenki indul vaskos pénztárcával a modellek közül.
Amúgy meg mért kell más nemzetiségeket összehasonlítani. Mindenkinek más a szokása, és azt ne hidd hogy a magyarok között nincs olyan akinek a gyerekére legtöbbször a dadus vigyáz és nem a szülei.
Amúgy meg mért kell más nemzetiségeket összehasonlítani. Mindenkinek más a szokása, és azt ne hidd hogy a magyarok között nincs olyan akinek a gyerekére legtöbbször a dadus vigyáz és nem a szülei.
2012. április 11. 12:38
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Kattah teljesen igazad van!
2012. április 11. 13:36
Azért pár plasztikai műtét is benne volt a dologban.
2012. április 11. 14:16
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Jól néznek ki...
2012. április 11. 14:56
|
|
my_name_is_nothingúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 155133 offline
|
Meg a genetika:) de jó tippek, szerencsére én elég vékony vagyok:)
2012. április 11. 14:56
Ez így okés, de egy átlag embernek mikor van ideje heti 3x, vagy akár 4x jógázni + még box edzésre járni? Én is örülnék ha nemcsak heti egy alkalommal érnék rá tornázni.
2012. április 11. 15:51
Minden szép és jó, de nekem nem lenne időm arra, hogy a tanulás mellett még boxoljak, ússzak, meg a többi felsorolt dolgot megtegyem
2012. április 11. 15:58
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Nem hiszem hogy csak azért van ilyen jó alakjuk mert ezt csinálják ez adottság kérdése is ..
2012. április 11. 16:20
Nagyon érdekes cikk és hasznos is. Nagyon szépek mindannyian, úgyhogy biztos használnak is ezek a tippek. Sajnos nekem nincs időm ennyit edzeni...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: