Amit a tanulásról írtam, az számodra pont követendő példa lenne. Bár nem ismerlek, és nem tudom hány éves vagy, de a hozzászólásaidból egyértelműen érezhető, hogy 13 maximum 14 éves lehetsz. Ezzel nem is lenne gond, ha az iskolára is legalább annyira koncentrálnál, mint erre az oldalra. Mondanám, hogy nem vagy agyilag a toppon, ha szerinted ez normális, de ez már tény. A kérdéses, már csak az, hogy minek jössz azzal, hogy van barátnőd, miközben erre kicsi az esély. Egyetlen jóérzésű férfi sem tárná ki, hogy a barátnője szokott-e bugyit viselni, vagy sem. Nem attól leszel férfi, hogy lóg valami a lábaid között, hanem attól, hogy tiszteletben tartod a nőket.
Továbbá te jobban tudod, hogy Holly Keller mire gondolt? Szép is lenne XD Kérlek ne nevettess XD Elhiheted jobban ismerem, mint te
Akkor ott van még két dolog, melyek közül előre venném, a szakadás-szakítás félreértelmezésedet. Én azt írtam hogy SZAKADÁS, nem pedig hogy SZAKÍTÁS. Attól, hogy rosszul húzod fel, még nem fog veled a párod szakítani, de eléggé valószínű, hogy a gumi kiszakad, de alapból egy kis logika. Miért hagyna valaki el, ha rosszul rakod fel? Nem valószínűbb, hogy kiszakad tőle? Tudom, ne kérjek olyat ami lehetetlen, és már megtanultam azt is, hogy a logika is a számodra ismeretlen fogalmak között van.
A végére hagytam azt, amivel talán több embert is megbánthattam. Tény, nem szándékos volt, mert nem áll szándékomban olyat megbántani, aki azt nem érdemli meg. Ez pedig az, hogy a tulajdonneveket nagybetűvel kell írni. Tudom, hogy ez csak nick, és tudom, hogy nem kell, hogy megfeleljen a helyesírási szabályoknak, és engem ez nem is szokott zavarni, de ha te annyira okos vagy, mint ahogy azt te előadod, akkor veled kivételezek, és tőled elvárnám, mivel attól hogy nick, még téged azonosít, szóval tulajdonnév. Szóval azt, ami neked lett írva, kérlek ne írogasd másoknak, mert nem elég, hogy gyerekes, és arra utal, hogy már nem jut semmi az eszedbe, ami persze nem meglepő, de persze szánalmas is, mert más tollával ékeskedsz (még ha az nem is toll, de még csak nem is ékes).
Szóval egy szó mint száz, a tanulásra koncentrálj, hogy megfelelő vitapartner lehess, és ne azon kelljen görcsölnöm, hogy hogyan butítsam le a mondandómat annyira, hogy te is megértsd. Ahogy Lenin is mondta, "Учиться, учиться и учиться". Hogy te is megértsd, "Tanulni, tanulni és tanulni". Nem véletlenül vannak az iskolák, hanem hogy ne hü**ék mászkáljanak az utcán, akiknek az a legfőbb vágyuk, hogy bugyi nélkül lehessenek. Ha annyira akar, akkor lehet otthon bugyi nélkül, de az a saját magánszférája. Mint már korábban is írtam, mindennek megvan a saját, helye, és ideje. A bugyi nélkül való létnek, pedig otthon van a helye. Ha ezt nem tudod megérteni, akkor keress egy jó pszichomókust, mert akkor lehet, hogy van némi problémád

1 felhasználónak tetszik: