Selena Gomez akciófilmet forgat
2012. április 10. 14:36
Mindenhol el tudnám képzelni őt , de egy akcióban nem. Kíváncsi vagyok arra hogyan fog alakítani.
2012. április 10. 14:44
Nagyon nem tudom elképzelni egy ilyesmi filmben. Csak azért tuti meg fogom nézni, de más egyébért nem hiszem.
2012. április 10. 14:49
Ezaaaaz *.* Tuti hogy fantasztikus lesz, biztos hogy megnézem majd♥ És persze az albuma is biztosan hihetetlenül jó lesz
Selly a legjobb
2012. április 10. 14:57
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
kivácsian várom
2012. április 10. 15:00
Álmodik a nyomor! Még hogy Selena és egy akciófilm????Ezt most ugye viccnek szánták?!Mert ha igen gratulálok, bejött.
2012. április 10. 15:01
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
sok szerencset neki!!
2012. április 10. 15:07
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
Nagyon várom már a filmjeit. Tervben van a Hot Mess és a 13 reasons why, legalábbis Jay Asher twitteren utalt rá h Selena fogja játszani a főszerepet. A sok okosnak: azért van a kezében a telefon mert onnan nézi a kérdéseket mivel ez egy #askSelena videó, gyengébbek kedvéért KÉRDEZD SELENÁ-t video, a Twitteren lehetett neki kérdéseket feltenni. Ettől világosabban sajnos nem tudom elmagyarázni. Alig várom az új albumát is,mellesleg igen tudom h hangilag nincs a toppon csak azt nem értem h akkor a zenei pályán lévők 90%-át miért nem szekáljátok?Ugyanis sajnálatosan nekik sincs hangjuk!!!! Aki nem hiszi, hallgassa meg egy egy felkapott sztár élőshowját. Ja h miért tisztelem? Mert UNICEF nagykövet, mert nem drogozik és iszik ( elég jó élete van ahhoz h ezt ne csinálja,legalábbis sztem az egy áldás h ilyen fiatalon azt csinálhatja ami az álma volt és ehhez méltóan kell élni) nem panaszkodik és nyávog folyton a paparazzikra mint egyes kollégai,jószívű és a maga módján próbál segíteni a rászorultakon valamint nincs elszállva és törődik a rajongóival.Aki TUD angolul az érti mit mond a haterekről is,ami teljesen igaz...az itt kommentelők háromnegyede rühelli mégis energiát fektet Selenába,meghallgatja a zenéit és elolvassa a cikkeket sőt még vannak olyanok is akik megnézik a filmjeit,hogy utána még jobban le tudják szólni?Wtf???
Sel után szabadon...mindenki abba fekteti az energiáját amibe akarja.
2012. április 10. 15:26
|
|
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline
|
Ő egy akciófilmben?
2012. április 10. 15:26
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Akciófilmben?? Na hát ő tudja..
2012. április 10. 15:30
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
De jó nagyon örülök,hogy ilyen sok filmben lesz és kíváncsian várom...! 
2012. április 10. 15:38
szeretem Selenát:$ de neheten tudom elképzelni akciófilmben:S
2012. április 10. 15:40
Nehéz megszoknom hogy már akciófilmben is szerepel
De nekem mind1, a lényeg hogy szerintem ezt is jól fogja teljesíteni. A negyedik albumát meg már alig vároom *-*
2012. április 10. 15:53
Érdekesen hangzik, biztos jó lesz
Új album is lesz?!
Új album is lesz?!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: