Selena Gomez akciófilmet forgat
2012. április 10. 13:51
Szuper!!! Fog tovább énekelni. És ez az új film, tök jó lesz, szerintem. Meg fogom nézni, az tuti!!!!
2012. április 10. 13:55
Érzem, hogy azon nyomban a röhögőgörcs fog elfogni, amikor szelikét meglátom egy Desert Eagle-ell a kezében, vagy minimum egy félautomata Glock kilenc millissel.XD Imádom az akció műfajt, de szerintem maradjon meg a tündibündi szerepeknél, mert azzal még viszi is valamire... Ne rontsa el már azt is, ami még jó...
2012. április 10. 13:56
|
|
hannapanna12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 167203 offline
|
én szeretem Selenát nincs veve különösebb bajom!!és kiváncsi leszek a filmre meg az albumára is!
2012. április 10. 14:07
|
|
WeOwnTheNight20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 163107 offline
|
A filmet is,meg a CD-t is nagyon várom már!
2012. április 10. 14:11
|
|
szerelem117új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.25. Hozzászólás: 68 Csatolások: 36 Azonosító: 162646 offline
|
Engem nem érdekel.Selena,selena és csak Selena mindenhol.Már unom.
2012. április 10. 14:13
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Hát sok sikert neki
van tehetsége a színészethez
2012. április 10. 14:13
Rühellem ezt a csajt. Ahogy látom, az itt lévő fórumozók 90%-a nem tudja, mi az a jó zene, és mi fán terem a jó film. Látom, sokaknak a tehetség definiálásával is akad egy kis gondjuk. Selena 2006 óta a Dizni képernyőjén tevékenykedett, gyakorlatilag egyetlen sorozatban. Nem értem, mire fel ez a nagy felhajtás körülötte. Diznis, de azokból is a legrosszabb. Ha valaki lát egy részt angolul a sorozatából, az bizony rájön, hogy egyáltalán nem tud játszani, sőt, még értelmetlenül is hadar. Az énekesi karrierje meg már egy mást tészta. Igen, Selena a tinikirálynő, aki mindenhez ért, de ezt nagyon nem kéne erőltetni. Láttatok már élő felvételeket, amikor playback és feljavítás nélkül énekel?
Borzalmas. Szerintem manapság nagy divattá vált, hogy van egy-két sztár, akit mindenki szeret (lásd: Justin Bieber), mert most Ő a divat. Körülbelül 2 évet saccolok Szelenita karrierjének, mert úgy el fog tűnni a süllyesztőben, hogy csak na. Csak azt sajnálom, hogy ennyi botfülű jár ide, mert véleményt sem lehet nyilvánítani, anélkül, hogy veszekedésbe ne keverednék. Selena tehetségtelen, semmilyen filmbe nem való. Kéretik a hozzászólást nem kitörölni, és békénhagyni..
2012. április 10. 14:14
jaa és igen Average Girl. én is azt mondom: sok sikert neki!!!
a színészethez nagyon sok tehetsége van!
♥♥
2012. április 10. 14:21
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Kíváncsian várom!
2012. április 10. 14:27
itsmedemz tökéletesen egyetértek veled!!
Amúgy nem azt mondta, hogy abbahagyja a zenélést?! Össze-vissza beszél, de sebaj...
Amúgy a cikkhez hozzászólva: nem is tudom, szerintem maradhatott volna a Disney-nél, mert még ott talán elmegy a "tehetsége"... de amúgy szerintem ebben az akciófilmben is ő lesz majd a "cuki csaj", mint úgy általában, szóval újat nem mutat... Hát szerintem ő akciófilmbe NAGYON nem való...
Amúgy nem azt mondta, hogy abbahagyja a zenélést?! Össze-vissza beszél, de sebaj...
Amúgy a cikkhez hozzászólva: nem is tudom, szerintem maradhatott volna a Disney-nél, mert még ott talán elmegy a "tehetsége"... de amúgy szerintem ebben az akciófilmben is ő lesz majd a "cuki csaj", mint úgy általában, szóval újat nem mutat... Hát szerintem ő akciófilmbe NAGYON nem való...
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.