Amúgy meg kíváncsi vagyok. Selena egy akciófilmben...érdekes lesz
Selena Gomez akciófilmet forgat
2012. április 10. 11:41
Nem úgy volt, hogy a When The Sun Goes Down az utolsó albuma egy időre, mert a filmes karrierjére akar koncentrálni?
2012. április 10. 11:56
Úristen Sellike akció filmet forgat jajj!!!!
Nagy cucc!
Teszek rá mit forgat!!!
Nagy cucc!
Teszek rá mit forgat!!!
2012. április 10. 11:57
Nem tudom elképzelni akciófilmben , de azért kiváncsi leszek !
Az albumát nagyon várom , mert mindig is jókat szokott összehozni ! Bár... kicsit irritált a videóban , hogy nem tudta letenni egy percre sem az a büdös telefont -.-" Legalább akkor mikor a rajonhóival beszél....
2012. április 10. 12:13
sok sikert Sel . , bár én csak a Varázslók sorozatban meg ahhoz készült filmben láttam és abban nagyon jó . Ki tudja milyen alakítása lesz az új filmben , szinésznőnek tehetséges , idén még vár ránk 1 Varázslók nagy kaland a 2 film illetve a sorozat utolsó filmszerű része
2012. április 10. 12:18
|
|
gyurmiiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 503 Csatolások: 97 Azonosító: 149380 offline
|
Sok sikert, nagyon szeretem mint színésznőt! De bár rá jönne már, hogy ami nem megy azt nem kell erőltetni! Jelen esetben az éneklésre gondolok, bár hisz az is pénz forrás.
2012. április 10. 12:20
|
Bianka56új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.09. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 173073 offline
|
Nem vagyok Selena rajongó, sőt azt is mondhatnám, hogy utálom, de azért, ha megjelenik a film, akkor megnézem, mivel akciófilmben még nem láttam. Hátha itt jobbat alakít majd, mint a többi filmjében. Bocsi azoktól, akik Selenát, de én nem birom csajt.
2012. április 10. 12:22
Gratula. Már alig várom h lássam
biztos h jó film lesz habár eddig még nem láttam akciófilmben de majd meglátjuk h hogyan alakít
Hajrá Selena
2012. április 10. 12:43
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Normálisak ezek az emberek? Mindenki felkéri vagy ötven filmre, zenei karriere leállt, de azért is odavannak.. Most mondják már meg, szalonnát miért tisztelik istennőként??? Pedig mégegy ilyen erőltetett tehetségtelen sztárt nem láttam..
2012. április 10. 13:04
|
|
Addisonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 134347 offline
|
esélytelen, hogy megnézzem azt a filmet..
D ahogy yourshawty mondta: a csaj borzasztóan erőltetett, tehetségtelen sztár. se ezt, se más filmjét nem fogom megnézni. nem tehetek róla, engem selcsigomcsi irritál.^^
2012. április 10. 13:24
|
|
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline
|
én alapjában véve bírom az akciófilmeket de selenával? kitudja mi lesz belőle o_________O"
2012. április 10. 13:27
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Selena Gomez akciófilmben???Ez még viccnek is rossz...
2012. április 10. 13:27
szerintem egyáltalán nem illenek hozzá az akciófilm-szerepek, viszont kíváncsi vagyok hogy hogy oldja meg ezt a feladatot
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: