Miley Cyrus: „Nem vagyok anorexiás”
2012. április 11. 18:44
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Tegyük fel,hogy anorexiás...és akkor mi van?Az ő dolga és nem másé-.-"
2012. április 11. 21:56
|
|
Magykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.24. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 153777 offline
|
Sel_elena
Igazad van!
Kis dagadt segg! xDD *.* :'D
lanala998
NA ide figyelj! Ha te piszkálhatod Selenát akkor mi mért ne piszkáljuk Mileykát!? Annyira szánalmas az ilyen! -.-" Ha neked szabad akk nekünk is! Na pááá te kis lanala998 -.-" Szánalmas vagy!!!! xDD :'D
Igazad van!
lanala998
NA ide figyelj! Ha te piszkálhatod Selenát akkor mi mért ne piszkáljuk Mileykát!? Annyira szánalmas az ilyen! -.-" Ha neked szabad akk nekünk is! Na pááá te kis lanala998 -.-" Szánalmas vagy!!!! xDD :'D
2012. április 12. 08:24
|
|
marga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.15. Hozzászólás: 508 Csatolások: 0 Azonosító: 136445 offline
|
ne vesszetek már össze ilyeneken! mindenki másnak látja vannak Selenafanok és Mileyfanok. egyikük sincs rossz bőrben, lehet egyszer-egyszer kicsit meghíznak. amugy én úgy gondolom Mileyt nem érdemes piszkálni, mert már nem tudják mivel. egyáltalán hogy is jött ide "Selly"?
2012. április 12. 14:04
|
|
allisynfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 153075 offline
|
Biztos hogy nem anorexiás tökéletes alakja van.
2012. április 12. 18:24
|
|
dorciistarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 167356 offline
|
multkor még azt mondták h kövér:D:D:dDD:D:D:D:
:D:D nevetséges!
2012. április 12. 18:25
|
|
dorciistarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 167356 offline
|
úgy jó az alakja ahogy van !
2012. április 12. 20:18
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Hmm,hmm...
Szerintem legjobban akkor nézett ki,amikor 18 éves buliján volt.Akkor jól nézett ki.Most szerintem is sokat fogyott,de legalább egészségesen él!
Olvastam egy pár kommentárt.Valaki azt írta,hogy dagadt.Nos,szerintem ti is,konkrétan lányok/nők sokat foglalkoztok az alakotokkal.Ha már van rajta pár kiló fölös,akkor dagadt?Álljunk le!Van különbség a dagadt és a pár pluszkiló között.Ha rajtad is van pár kiló fölös,akkor te is dagadt vagy?Hogy működik ez?
Egyébként is az igazi férfiak mondják jól: a jó nő az,akin van mit fogni.
Nem vágom még most sem,hogy mért baj az,hogy a sztárokon van egy kis fölös...
Egyébként,ha ez vigasztal,nem védem se a Selena,se a Miley fanokat,de egyik sem anorexiás!Inkább ezt gebének mondanám.De mindegy.
Szerintem legjobban akkor nézett ki,amikor 18 éves buliján volt.Akkor jól nézett ki.Most szerintem is sokat fogyott,de legalább egészségesen él!
Olvastam egy pár kommentárt.Valaki azt írta,hogy dagadt.Nos,szerintem ti is,konkrétan lányok/nők sokat foglalkoztok az alakotokkal.Ha már van rajta pár kiló fölös,akkor dagadt?Álljunk le!Van különbség a dagadt és a pár pluszkiló között.Ha rajtad is van pár kiló fölös,akkor te is dagadt vagy?Hogy működik ez?
Egyébként is az igazi férfiak mondják jól: a jó nő az,akin van mit fogni.
Nem vágom még most sem,hogy mért baj az,hogy a sztárokon van egy kis fölös...
Egyébként,ha ez vigasztal,nem védem se a Selena,se a Miley fanokat,de egyik sem anorexiás!Inkább ezt gebének mondanám.De mindegy.
2012. április 12. 22:25
|
|
BGreta16 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.01. Hozzászólás: 503 Csatolások: 1 Azonosító: 126140 offline
|
Senkinek nem esik jól ha ezt mondják róla.
most magambol indulok ki. énis nagyon vékony agyok .. jó fiatalabb mint ő, de rám is nem egyszermondták hogy anorexiás vagyok, és tényleg rosszul esett.
most magambol indulok ki. énis nagyon vékony agyok .. jó fiatalabb mint ő, de rám is nem egyszermondták hogy anorexiás vagyok, és tényleg rosszul esett.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: