A furcsa párt tegnap este kapták lencsevégre, amikor elhagyták a híres Chateou Marmont-t Los Angelesben.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lana del Reyt összehozták Axl Rose-zal
2012. április 10. 00:50
2012. április 10. 01:43
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
Axl Rose egy igazi, h is mondjam, h ne tiltsanak ki, ****kalap!
Nevetséges, h ezekkel a hír fajtákkal és olyan hírekkel aminek semmi értelme tele van az oldal. Viszont az olyan cikkeknek aminek értelme is lenne az ritka. Ennek az oldalnak a tinisztárok utáni sóvárgáson kívül semmi értelme nincs, ami szomorú. Tényleg klassz érzés azzal szembesülni, h az olyan zenészeknek, mint pl Chris Shiflett vagy Nate Mendel vagy éppenséggel Pat Smear (Foo Fighters) nincs adatlapjuk az oldalon, én megcsinálom, ti meg nem fogadjátok el. Cikket írni 2010.11.06-óta nem tudok! Egy jó ideig meg se próbáltam, aztán ismét, ugyanis a Foo Fighters első 1995-ös fesztivál koncertje a neten van és mindezt a Foo tette közzé. Bárki meghallgathatja milyen is volt a kezdeti Foo Fighters élőben és egy centet se kell kiadnia érte. De ti csak jelentessétek meg a pletykákat a "sztárok" magánéletéről, félre kettyintéseiről, válságairól. Az kell a népnek úgyis. A botrány...
Nevetséges, h ezekkel a hír fajtákkal és olyan hírekkel aminek semmi értelme tele van az oldal. Viszont az olyan cikkeknek aminek értelme is lenne az ritka. Ennek az oldalnak a tinisztárok utáni sóvárgáson kívül semmi értelme nincs, ami szomorú. Tényleg klassz érzés azzal szembesülni, h az olyan zenészeknek, mint pl Chris Shiflett vagy Nate Mendel vagy éppenséggel Pat Smear (Foo Fighters) nincs adatlapjuk az oldalon, én megcsinálom, ti meg nem fogadjátok el. Cikket írni 2010.11.06-óta nem tudok! Egy jó ideig meg se próbáltam, aztán ismét, ugyanis a Foo Fighters első 1995-ös fesztivál koncertje a neten van és mindezt a Foo tette közzé. Bárki meghallgathatja milyen is volt a kezdeti Foo Fighters élőben és egy centet se kell kiadnia érte. De ti csak jelentessétek meg a pletykákat a "sztárok" magánéletéről, félre kettyintéseiről, válságairól. Az kell a népnek úgyis. A botrány...
1 felhasználónak tetszik:
itsmedemz
2012. április 10. 08:11
|
|
Jal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.13. Hozzászólás: 668 Csatolások: 5 Azonosító: 79489 offline
|
Már össze se tudom számolni, hány férfival hozták már össze?? Ott volt valami ír zenész, Shannon Leto, Marilyn Manson most meg Axl Rose..... Nem lehet, hogy csak talán találkoztak valahol és jóban vannak mint 2 zenész vagy barát.
2012. április 10. 08:21
Idézet (Jal @ 2012.04.10. 08:11)
Már össze se tudom számolni, hány férfival hozták már össze?? Ott volt valami ír zenész, Shannon Leto, Marilyn Manson most meg Axl Rose.. Nem lehet, hogy csak talán találkoztak valahol és jóban vannak mint 2 zenész vagy barát.
Én is pontosan ezt akartam írni, mert ha minden pletykának hinnénk, akkor Miss Del Rey-nek minimum öt pasija lenne!!
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. április 10. 10:21
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
szegény lány...jó hogy nem hozzák össze már JB is..-.-"
2012. április 10. 13:20
jézus mária. marilynnek jobban örültem mint Axl Rosenak:D
2012. április 10. 14:22
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Hát...őőőő... nem is illenek össze.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.