Fülsüketítő dallal jelentkezik Taylor Momsen
2012. április 13. 16:24
nem értem, miért kapta a dal a fülsüketítő minősítést a cikk címében. nem az, ez igazi zene. nekem kifejezetten a stílusom ez a szám, igencsak tetszik.
2012. április 27. 19:25
|
|
chibiseutaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.25. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 174248 offline
|
xDDD
nekem is tetszik xD és egyáltalán nem fülsüketítő akinek nem tetszik az halgasson hannah montanat
nekem is tetszik xD és egyáltalán nem fülsüketítő akinek nem tetszik az halgasson hannah montanat
2012. május 29. 19:39
|
|
JaredLeto.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 147290 offline
|
Még mindig imádom,akármilyen előítéletesek vagytok. Jó lett 'real' zene
2012. július 11. 21:23
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Puff...ez nem fülsiketítő!Csak egy olyan művészet,amit sokan nem ismernek el!
Ahogy a metal zenékben is a hörgést kritizálják...Kérem,ez művészet.Én például csak megfulladni tudok!
Ahogy a metal zenékben is a hörgést kritizálják...Kérem,ez művészet.Én például csak megfulladni tudok!
2013. június 11. 16:14
Nem kifejezetten fülsüketítő. Nem rossz,olyan Tayloros
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.

0 felhasználónak tetszik: