Kristennek a világ minden tájáról üzentek rajongói!
2012. április 09. 16:55
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Grat mégegyszer mindegyiknek
2012. április 09. 16:55
|
|
chairfan94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 431 Csatolások: 0 Azonosító: 150488 offline
|
hát ez csodás
..
2012. április 09. 17:13
Szánalmas, elszomorító, hogy ilyen kis tehetségtelen senkinek mindenki a seggét nyalja, mert szerepelt egy borzalmas, Nyállájt filmszériában. Könyörgöm, hova lettek az igazán tehetséges színésznők, akik nem irtóznak a rajongóiktól és nem idegileg labilisak?
2012. április 09. 17:20
|
|
Szamóca-97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.06. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 168694 offline
|
Boldog Szülinapot neki! 
itsmedemz: mégis hány filmjét láttad Kristen-nek? Az egy dolog hogy nem szereted a Twilight-ot (mellesleg én sem)de nem csak ez az egy filmje van...Valóban nem az a tipikus sztár alkat de attól még tehetséges.
itsmedemz: mégis hány filmjét láttad Kristen-nek? Az egy dolog hogy nem szereted a Twilight-ot (mellesleg én sem)de nem csak ez az egy filmje van...Valóban nem az a tipikus sztár alkat de attól még tehetséges.
2012. április 09. 17:31
Az Alkonyatot szeretem, és a szereplőket is ( és persze Kristent is), viszont mint színésznő, egy nulla. Szinte mindig ugyanolyan az arca. Láttam már más filmekben is...a karakterei mindig búskomorak, semmi jókedvűség nem jellemzi a csajt. Én azért kedvelem a vidámabb figurákat is. Viszont az Alkonyatba nem tudnék mást a helyére képzelni. Boldogot neki!
2012. április 09. 17:36
Idézet (Szamóca-97 @ 2012.04.09. 17:20)
Boldog Szülinapot neki!
The Runaways, Pánikszoba, Alkonyat. Mindegyikben ritka gyenge volt, újat nem tud mutatni. Tudom, most sok mindenkit magamra haragítok, de unalmas a csaj. Ennyi, egyéni vélemény
2012. április 09. 19:14
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Boldogat Kristen!
2012. április 09. 20:31
|
|
Helcsiancsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 160234 offline
|
Boldog Szülinapot Kristen!
♥
2012. április 09. 21:03
Még hogyha valami óriási tehetség lenne, akkor talán azt mondom, oké... így inkább a szánalmas jut eszembe róla.
2012. április 09. 21:09
Idézet (itsmedemz @ 2012.04.09. 17:13)
Szánalmas, elszomorító, hogy ilyen kis tehetségtelen senkinek mindenki a seggét nyalja, mert szerepelt egy borzalmas, Nyállájt filmszériában. Könyörgöm, hova lettek az igazán tehetséges színésznők, akik nem irtóznak a rajongóiktól és nem idegileg labilisak? 
Tökéletesen egyetértek veled!! Kristennek szerintem sincsen sok tehetsége, pedig én már láttam egy pár filmjét (megjegyzem mindet más ember miatt néztem meg, vagy csak kíváncsi voltam), például a Hírnőkben is hihetetlenül bénán játszott, a Twilight-ról nem is beszélve (bár abba max. Ashley vitt egy kis életet...)
De ettől függetlenül, boldog szülinapot neki...
2012. április 09. 21:25
|
|
Blondie.Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.27. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 141807 offline
|
tehetségtelen. nem való színésznőnek. bár szerintem nem is fog kapni több filmszerepet XD
2012. április 09. 21:45
Én szeretem Kristen-t,és szerintem nem borzalmas színésznő 
Ő természetes és szép és nagyon jól játszik!
Nem értem miért kell bántani!
Nagy szátok van! Ti mit tetettek le az asztalra színjátszásból? Ebből látszik,hogy ezekbe a dolgokba nem gondoltok bele!
És én örülök neki,hogy ennyien szeretjük őt,és ezzel a Birthday Project-el megtudta ő is mennyi rajongója van!
Ő természetes és szép és nagyon jól játszik!
Nem értem miért kell bántani!
Nagy szátok van! Ti mit tetettek le az asztalra színjátszásból? Ebből látszik,hogy ezekbe a dolgokba nem gondoltok bele!
És én örülök neki,hogy ennyien szeretjük őt,és ezzel a Birthday Project-el megtudta ő is mennyi rajongója van!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: