Madonna nagyon haragszik a lányára
2012. április 09. 15:15
Hogy lehet ennyire hülye még csak 15 éves és már cigizik én nagyon ellene vok a cigizésnek a szüleimet is próbálom leszoktatni róla de azért ennyi idősen cigizni azért elég gáz az lehet h menőnek tartják a kortársai v egy része de majd meglátják a következményeit
2012. április 09. 15:56
nem tudom, hogy Madonnának van ideje foglalkozni a gyerekével....de azért még jó, hogy mérges rá!!!!!!!!!
ez a csaj, meg hogy lehet ilyen hülye???? hogy cigizik ennyi idősen???
ez a csaj, meg hogy lehet ilyen hülye???? hogy cigizik ennyi idősen???
2012. április 09. 17:35
Cigizik 15 évesen...oké, nem szólok, benne van a kíváncsiság és a vagánykodni akarás, mint minden gyerekben, de hogy divattervező a csaj??? Könyörgöm ez vicc. Még ha az anyja híres is, előbb koncentráljon a sulira, ne anyuci pénzével akarjon felvágni..... :S
2012. április 09. 17:43
|
|
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1193 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline
|
Hát, mérges rá, ordibál vele egy sort, lehet, hogy meg győzi, hogy ne dohányozzon, de ha már rá szokik nem fog tudni ellene tenni semmit. Az ő élete, bizonyos keretek között azt csinál amit akar. ha csak kíváncsiságból tette,mert a legtöbben azért, lehet rá jön, hogy ez nem neki való dolog...
2012. április 09. 18:54
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
Pff, pont Madonna haragszik egy ilyen dolog miatt a lányára?! -.-' Nem azért, kicsit se sajnálom, de az anyja ezerszer 'érdekesebb' dolgokat is csinált, itt a kor már tök mindegy...
2012. április 09. 19:35
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Én azért együtt érzek Lourdes-szal. Elég nehéz lehet elviselnie az anyja körüli felhajtást, és "normális"nak lennie. Sajnálom, hogy gyakorlatilag beleszületett ebbe a világba, nem hiszem, hogy az élete fenékig tejföl!
2012. április 09. 20:16
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
mondjuk én is mérges lennék rá... de ha ennyi esze van a csajnak akkor avval nem sok mindent lehet csinálni...
2012. április 09. 20:56
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
nagyon durva de nem sajnalom
2012. április 09. 21:02
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Menő...?
Hát nem hinném.
Amúgy meg azt csinál amit akar. Ha cigizik akkor cigizzen. Engem nem nagyon érdekel...
Amúgy meg azt csinál amit akar. Ha cigizik akkor cigizzen. Engem nem nagyon érdekel...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: