VV Kinga és Attila egymásra talált
2012. április 09. 16:08
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
pénz beszél kutya ugat.
ha csaba nyerte volna a valóvilágot akkor vele lenne, csak attila belekerült a képbe.
én csak Attit sajnálom...habár nem is sajnálom, akivel ezt be lehet vetetni akkor hajrá
ha csaba nyerte volna a valóvilágot akkor vele lenne, csak attila belekerült a képbe.
én csak Attit sajnálom...habár nem is sajnálom, akivel ezt be lehet vetetni akkor hajrá
2012. április 09. 16:11
|
|
gyurmiiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 503 Csatolások: 97 Azonosító: 149380 offline
|
Előttem is sokan írták, hogy Kinga csak azért akar tőle valamit, mert meg nyerte a játékot, lehet benne valami, de remélem, hogy nem így van és, hogy tényleg az érzelmei miatt kereste fel Attilát!
2012. április 09. 16:41
|
|
JuanMiguelMarichuyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 254 Csatolások: 0 Azonosító: 144531 offline
|
ez még semmit se mond arról h járnak.... csak olvassatok a sorok közé.. ők nem járnak.ha találnánk róluk olyan képet pl. h csókolóznak az is csak azét lenne (lesz) hogy róluk írjanak az újságok.csak a felkapottság kedvéért!!!!
2012. április 09. 18:18
|
|
zsanatamuse. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 4024 Csatolások: 213 Azonosító: 125662 offline
|
Hát ez elég váratlanul ért...Szerintem Kinga nem érdemli meg Attilát. Eddig nem kellett neki...nem hiszem hogy csak úgy meggondolta magát!
Tuti hogy Attila pénzére hajt! Elég számító liba ez a Kinga...
2012. április 09. 18:23
|
|
krissz98új tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.17. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 133411 offline
|
Khmmm azért Kinga gondolhatta volna hogy ez szenet fog szúrni egyeseknek.....A kicsi Kingácskának elfogyott a kicsipici pénzecskéje és most megy Atihoz teszi a szépet (és persze mindezt Ati pénze miatt)Hátt öö azért Ati is eléggé vak hogy ezt nem látja
2012. április 09. 18:37
|
|
kitácska315visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 169701 offline
|
szerintem Kinga csak a pénze miatt akar járni Attilával. de ha mégse, akkor a villában mért nem mondta h szerelmes ? olyan álszent r**c az a csaj.
2012. április 09. 19:37
|
|
Mártii97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.09. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 173064 offline
|
aha persze, a villába meg utálta.. attól hogy Attila ad neki pénzt, nem lesz elég annyi plasztikai műtétre h normálisan nézzen ki.. bár, ennél már csak jobb lehet..
)
2012. április 09. 20:05
és ez kit érdekel?
zárják őket vissza az isten háta mögé van elég bajunk a cigányokkal
2012. április 09. 20:17
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
szerintem a Kingának csak az Attilának a pénze kell!!!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

1 felhasználónak tetszik: