Christina Aguilera kirobbanó formában van
2012. április 09. 09:20
Mondjuk azért remélem, h a jövőben nem más sztárok ötleteiből fog gazdálkodni hanem a sajátjait gyarapítja!!!
2012. április 09. 09:36
Nem azért, de szerintem nem kell ahhoz plasztika, hogy le tudjon fogyni Christina. Annélkül is eltudja érni ezt.
Egyébként meg nagyon szépen!!!
Egyébként meg nagyon szépen!!!
2012. április 09. 09:50
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
nahát
grat neki a jó változásért
2012. április 09. 09:57
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Ez nevetséges, még hogy plasztikai sebészet
Ennyire hihetetlen, hogy egy erős felnőtt nő, képes olyan meghatározó döntéseket hozni amivel változtathat az életén?
Komolyan mondom, szánalmas emberek vannak
Christina-nak pedig további erőt kívánok ahhoz hogy végre olyan alakja legyen amiben boldognak érzi magát
Ennyire hihetetlen, hogy egy erős felnőtt nő, képes olyan meghatározó döntéseket hozni amivel változtathat az életén?
Komolyan mondom, szánalmas emberek vannak
Christina-nak pedig további erőt kívánok ahhoz hogy végre olyan alakja legyen amiben boldognak érzi magát
2012. április 09. 10:11
még nem az igazi, egy kicsit még dolgoznia kell az alakján,de bámulatos mennyi kilótól szabadult meg.
büszke vagyok rád,xtina!
büszke vagyok rád,xtina!
2012. április 09. 10:17
Egyszerűen bárhogy gyönyörű.A plasztikai sebészes dolog meg kész vicc, a rosszakarók már megint unatkoztak..
2012. április 09. 10:19
|
|
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline
|
Christina nagyon szép , mongyuk ducin nekem kevésbé tetszett ,de neis legyen annyira vékony mint volt ...Mongyuk a Back To Basics-os korszakában volt a legjobb alakja ... Már nagyon várom az új lemezét, csodálatos a hangja , és a dalait is mindíg eltalálja
2012. április 09. 10:22
Szerintem az új albuma miatt kell lefogynia, nem azért mert "meggondolta magát"...
2012. április 09. 10:35
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Tényleg jó, de én nem utáltam őt sosem az alakja miatt.
2012. április 09. 10:37
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Jól néz kis
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: