Anne Hathaway fiúsra levágatta a haját
2012. április 08. 21:24
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Uhh. Nagyon nem áll jól neki. :S
2012. április 08. 21:28
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Sok tagnak olyan hihetetlen ötletei vannak itt...
Először is; senkisem hajazz Ördög Nórira,ő szabad akaratából vágatta le a haját,Anne viszont a szerep miatt.Vili? Úgy tűnik itt egyesek nincsenek tisztába azzal,hogy mi a különbség a divatsztárok és a színészek között?
Egy színész,ha kell fogy 10 kg-t,de volt olyan is aki a karaktere miatt hízókúrába kezdett.Valamelyik a szerepe miatt nem vágatatthatja le a haját (példának itt van a Merlinből ismert Katie McGrath) valamelyik meg levágatja a haját (asszem Ginnifer Goodwin is Snow karaktere miatt vágatta még rövidebbre a haját,de ez nem biztos...
) Tehát nem kell ezeket sajnálni,meg a divatdiktátort játszani,szerintem Anne is tudja,hogy jobban állt neki a hosszú frizura,de sokkal fontosabb neki a karrierje,mint a kinézete ami pozitívum.Ami engem illet én a hajamat tépem a sok tudatlan hozzászólás láttán (lehet nemsokára énis rövid séróval hódítok?
) A lényeg: be lehet fejezni a sopánkodást meg a jajgatást Anne nem kifutómodell vagy divatcímplap sztár...:színész. És,ha a szerep azt kívánja akkor holnap be is festi pirosra
2012. április 08. 21:29
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
ezigynem áll jól :|
bár még ottvan a paróka..
bár még ottvan a paróka..
2012. április 08. 21:33
Én nem vágatnám le a hajam, még egy szerep miatt sem
2012. április 08. 21:40
Nekem is ilyen a hajam, bár én önszántamból vágattam le.
AZ biztos, hogy nekem egy szerep nem érne annyit, hogy meg váljak a szép hosszú hajamtól.
2012. április 08. 21:44
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
A haj visszanő... nem kell kiakadni rajta. Van aki sokkal nagyobb változáson ment keresztül egy szerepért. Ahogy Misao mondta, van aki több 10 kilókat hízik vagy fogy(példa Jard Leto). A fogyókúrájával vigyázzon de a haj visszanő. Mégha nem is áll jól neki.
2012. április 08. 21:51
uhh de csúnya lett:S pedig olyan szép haja volt*-* paróka is létezik gondoltam szólok;)
2012. április 08. 21:52
|
|
Zendaya 01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 168116 offline
|
A haja!!
( Nincs olyan sok haja!
( Prostituált?? Úristen! Ennyi áldozatot én sem hoznék!! Prosti,fogyó, és a hajam!!
2012. április 08. 21:54
Ha így hitelesebben alakítja, hát akkor miért ne?? Ő az, aki biztos hogy megteheti magának hogy esetleg később parókát hordjon vagy hajat hosszabbítson hogy ha úgy tartja kedve...
2012. április 08. 21:55
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: