Várandós hírességek legjobb címlapjai
2012. április 08. 19:59
ezek undorítóak.. max csak annyi, hogy ruhába de még úgy sem nagyon.. :S
2012. április 08. 21:22
én nem nagyon támogatom ezt,de szerintem Miranda Kerr a legszebb
2012. április 08. 21:25
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Glamster @ 2012.04.08. 18:55)
Nem kell ide kreativitás, szerintem. Nem kell őket semmiféle mesterkélt pózba betenni. Itt a születendő élet és a női test csodájára emelték a figyelmet, mit kéne ezen túl bonyolítani? Maga az is varázslatos, ahogy a test elváltozott. Ha ez nektek nem elég kreatív, akkor még nem vagytok bizonyára túl érettek 
Attól, mert valakit zavar az, hogy mindig ugyanabban a pózban, ugyanúgy ruha nélkül vagy kevés ruhában látjuk a terhes hírességeket a címlapon, attól még nem feltétlen éretlen...
Engem speciel PONT az zavar, hogy ezekben az agyonphotoshoppolt, sminkelt, mesterkélt képeken semmi természetes nincs és PONT nem a női test és a születendő élet csodáját juttatják eszembe, hanem a sablonosságot és a mindig "tökéletes" szokásos címlapembereket. Amit beraktam kép, ott sincs semmi különös kitekeredett póz, vagy extra dolog, de mégis pont arról jut eszembe az, amit te ezekről mondtál. És NEM, nem azért mert Lauryn Hill és nem azért mert fekete (csak mert ezt is megkaptam már itt Starityn valakitől
2012. április 08. 22:03
én nem is tudtam,hogy Kenrának gyereke van,Christinának is van jó le vagyok maradva
szerintem Britney és Christina a legszebb
szerintem Britney és Christina a legszebb
2012. április 08. 22:06
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Szerintem mindegyik kép nagyon jó és mindenki gyönyörű rajtuk
.
2012. április 08. 22:17
Idézet (janet7 @ 2012.04.08. 21:25)
Attól, mert valakit zavar az, hogy mindig ugyanabban a pózban, ugyanúgy ruha nélkül vagy kevés ruhában látjuk a terhes hírességeket a címlapon, attól még nem feltétlen éretlen...
Engem speciel PONT az zavar, hogy ezekben az agyonphotoshoppolt, sminkelt, mesterkélt képeken semmi természetes nincs és PONT nem a női test és a születendő élet csodáját juttatják eszembe, hanem a sablonosságot és a mindig "tökéletes" szokásos címlapembereket. Amit beraktam kép, ott sincs semmi különös kitekeredett póz, vagy extra dolog, de mégis pont arról jut eszembe az, amit te ezekről mondtál. És NEM, nem azért mert Lauryn Hill és nem azért mert fekete (csak mert ezt is megkaptam már itt Starityn valakitől
)
Oké, sablonos hogy mindig ugyan az a póz ezt elismerem, de nyilván nem csak egy beállítás készült egyikük fotózásán sem. Az már más, hogy a magazineladások is sokat nyomnak a latba, azért kellett mindenkinél ugyan azt kiválasztani. Én speciel Demivel kezdtem volna a cikket, mert oké hogy Miranda Kerr manapság mennyire trendi meg felkapott, de ha azt nézzük Demi Moore kezdte el a sort.
Egyébként nekem tetszenek, nem értem miért kell őket emiatt elítélni vagy leundorítózni. Lehet hogy sablonosak lettek, de valamilyen szinten mégis csak tényleg egy céljuk van, megmutatni a más állapotot úgy, ahogy nem látja mindenki. Emellett egyik sem egy Playboy-kép, semmi nem látszik belőlük, én nem találok bennük semmi kivetnivalót.
Ha úgy alakul én is szeretnék ilyen képeket, nyugodtan el lehet ítélni, nem különösebben zavar.
2012. április 08. 22:39
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Érdekes, hogy Deminek, Jessica-nak és Claudia-nak ugyanolyan a beállása. Nekem Miranda képe tetszik a legjobban. Én eléggé ódzkodom egyébként ezektől a képektől, márcsak azért is, mert például én nem szívesen nézném vissza így az Édesanyámat 20 év múlva. De lehet, hogy csak én vagyok prűd...
2012. április 08. 23:24
Egész jó képek, bár a várandós képek nem az ízlésem..
2012. április 08. 23:29
Utálom ha vki terhes és pucéran fotózkodik. Celion Dion a legjobb :.)
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: