A Harry Potterhez hasonló produkciók elé nyugodtan leülhetnek a gyermekek – állítják a Lancaster Egyetem kutatói.
A teljes cikkhez kattints ide!
A fantasyfilmek fejlesztik a kreativitást
2012. április 08. 11:41
2012. április 08. 11:48
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Imádom a Harry Pottert
2012. április 08. 11:49
én is néztem régen a pottert, meg nézem az once upon a time sorozatot, de persze már elég nagy vagyok különbséget tenni mi igaz XDXD
2012. április 08. 11:50
|
|
Esztier101új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.06. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 135711 offline
|
Spongya én is xD
D
2012. április 08. 12:07
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Látom magam elött, ahogy a kreatív mágikus gondolkodású panellakó ifjú varázslónövendékek seprűre pattannak az erkélyről egy kviddics partihoz ...
2012. április 08. 12:14
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
háhá ez bennem akkor ért véget amikor a 11. szülinapom előtt vártam a levelet a varázslóiskolából aztán jött a koppanás x"D utána pedig anyámék is sorra leplezték le a télapót és társait, úgyhogy ma már semmi ilyenbe nem hiszek, de gyerekmesének teljesen jó
2012. április 08. 12:16
Teljes mértékben egyetértek a cikk írójával. Egypár szülő azért elgondolkodhatna, hogy ahelyett, hogy a gyerekét beülteti és órákon keresztül mindenféle agysorvasztó sorozat/film nézetése helyett, sokkal jobb lenne ha olvasna és normális műsorokat nézne!
2012. április 08. 12:23
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
én is vártam az oxforti levelet eleget, hogy hátha, hátha léteznek mesék meg csodák, aztán rájöttem hogy nincsenek, de nélkülük pocsék a világ, így igyekszem beleélni magam mindenféle fantáziasöprő filmekbe.
2012. április 08. 12:27
|
|
ashley4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 158871 offline
|
régen nem nagyon néztem harry pottert mert anya nem engedte de így 13-14 évesen rengeteget néztem vagy egy részt 3-szor is megnéztem.
2012. április 08. 12:34
|
|
Addisonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 134347 offline
|
az első film, amit moziban néztem, az a Harry Potter és a Bölcsek köve volt.
D az első könyv, amit elolvastam, szintén a Harry Potter első kötete volt. konkrétan HPn nőttem fel, a mai napig imádom, és életem végéig ez így is marad.
D♥♥
nem csak a Harry Pottert néztem kisebb koromban, hanem pölö a Narniát is. bár azt sajnos nem olvastam..://
száz szónak is egy a vége: jó lett a cikk és T E L J E S M É R T É K B E N I G A Z.
D
nem csak a Harry Pottert néztem kisebb koromban, hanem pölö a Narniát is. bár azt sajnos nem olvastam..://
száz szónak is egy a vége: jó lett a cikk és T E L J E S M É R T É K B E N I G A Z.
2012. április 08. 12:50
Örülök annak, hogy elmondhatom: azért olvasok angolórán HP-t mert fejlesztem a kreativitásomat. Bár abból már van elég
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: