Britney Spears felügyeleti jogáért harcol vőlegénye
2012. április 08. 13:02
|
|
sharkey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 797 Csatolások: 0 Azonosító: 131792 offline
|
Tök jó, hogy ennyire szeretik egymást, és remélem, meg is találták egymásban az igazit, de Britney kapcsolatait ismeerve, inkább maradjon az apjánál a gyámság, vagy ne legyen senki kezében.
2012. április 08. 14:44
Nos,ez tényleg jó kérdés, hogy miért is harcol ennyire a barátja.Mint az már páran leírták, hogy lehet a pénz miatt - ami nem is kicsi van a cikk alapján, és mellesleg Britney dolgozott meg érte - vagy csak azért, mert szereti.
Nem azért,de ha igazán szeretné nem amiatt kéne harcolnia, hogy ő feleljen Britney, hanem amiatt, hogy eltöröljék.De mindegy, végülis hát ő tudja.
De egy biztos, hogy én az apja heyében nem hagynám azt, hogy a pali vigyázzon rá, hogyha már eltörölni nem is lehetne ezt a gyámságot.
Nem azért,de ha igazán szeretné nem amiatt kéne harcolnia, hogy ő feleljen Britney, hanem amiatt, hogy eltöröljék.De mindegy, végülis hát ő tudja.
2012. április 08. 14:52
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Felnőtt nőnek gyámság?!
2012. április 08. 14:53
Szerintem a baj csak az hogy Britney kapcsolatai hónapoknál esetleg 1-2 évnél nem igazán tartanak tovább szóval jobban járna ha az apjánál maradna a gyámság
2012. április 08. 16:11
|
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline
|
Ez most komoly.
Egy felnötnek gyámság ez már nekem magas!!
Egy felnötnek gyámság ez már nekem magas!!
2012. április 08. 19:28
beyaaldama!
ha nem csinálta volna annakidején azokat az őrülségeket, nem tartana itt. nehogymár ő sajnáltassa most magát! a bírók csak jobban tudják a dolgokat, nehogy már egy szőke "énekesnő" mondja meg nekik hogy döntsenek.
a bíró ezt mondta, el kéne fogadnia és nem hisztizni miatta...
ha nem csinálta volna annakidején azokat az őrülségeket, nem tartana itt. nehogymár ő sajnáltassa most magát! a bírók csak jobban tudják a dolgokat, nehogy már egy szőke "énekesnő" mondja meg nekik hogy döntsenek.
a bíró ezt mondta, el kéne fogadnia és nem hisztizni miatta...
2012. április 08. 20:05
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Minek felügyeleti jog egy felnőtt nőnek? -.-
Csináljon amit akar. Bezzeg őt gyámság alá helyezték, de Amyt anno senki sem. Kövezzetek meg, de Britneyn jót nevetnék, hogyha újra leborotválná a haját.
Csináljon amit akar. Bezzeg őt gyámság alá helyezték, de Amyt anno senki sem. Kövezzetek meg, de Britneyn jót nevetnék, hogyha újra leborotválná a haját.
2012. április 08. 20:25
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
a pasi a pénzére pályázik.
2012. április 08. 22:50
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Nem vagyok jártas ebben a témában, de - oké, hogy 2008-ban viselkedése miatt felügyeleti jogot adtak az apjának - nem fér a fejembe, hogy egy 30 éves nőnek miért van még mindig szüksége erre a határozatra. És nekem fölöttébb furcsa az is, hogy a párja ennyire akar "gyámkodni" felette. Vagy inkább a pénzén?!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: