Ma jelent meg Nicki Minaj Beez In The Trap kislemeze, ami 2 Chainz közreműködésével készült.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent Nicki Minaj új klipje
2012. április 07. 23:43
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
2012. április 07. 23:52
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
De elegem van ebből a nőből! Semmi tehetsége nincs, gagyik a számai. Hagyjuk...
2012. április 08. 01:52
El sem hiszem, hogy én eleinte bírtam ezt a nőt... A Moment 4 Life-ot még kifejezetten szerettem tőle, de ez már szánalom...
2012. április 08. 07:52
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
JAJ. Annyira kíváncsi vagyok, mit gondolhatnak róla az IGAZI rapperek. Mondják már a szemébe a véleményüket, le kéne húzni azt a rohadt nagy egóját. Jön azzal, hogy ő a Female Weezy. Aha. Mind a kettő ugyanaz a szint. Millió puszi és kongratuláció. Amúgy pont ő szidja a biccseket? Vagy direkt saját magáról beszél metaforákban?
A dalszöveget is megnéztem, nem tudtam értelmezni, sajnos. Lehet, baj van az angoltudásommal? Lehet.
A dalszöveget is megnéztem, nem tudtam értelmezni, sajnos. Lehet, baj van az angoltudásommal? Lehet.
2012. április 08. 08:25
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Hát..a klip eléggé lesokkolt engem (meg is zavarta a kis lelkivilágomat).
Nem tudom magamba hová tenni a szám kisfilmjét..esküszöm a Stupid Hoe nem volt ennyire megbotránkoztató.. A szám alapja nem rossz, de maga dal borzalmas, semmitmondó.
Remélem többször már nem kell meghallgatnom!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: