Viszont a példák között Lady Diana nem értem miért van? A mai napig rejtélyes a halála, sőt sokak szerint gyilkosság volt (Erről volt egy Jennifer Morrison főszereplésével készült film is...)
Miley Cyrusnak elege van a lesifotósokból
2012. április 07. 22:30
Megértem Mileyt, mert a paparazzók néha túl mennek a határon. 
Viszont a példák között Lady Diana nem értem miért van? A mai napig rejtélyes a halála, sőt sokak szerint gyilkosság volt (Erről volt egy Jennifer Morrison főszereplésével készült film is...)
2012. április 07. 22:31
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Megértem Mileyt. Biztos, hogy nem lehet kellemes dolog, h minden lépésedet figyelik...
2012. április 07. 23:01
Sajnálom Miley-t, de sajnos nem fognak leszállni róla, ahogy a többi hírességről sem
2012. április 07. 23:06
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Andrew Lang @ 2012.04.07. 22:30)
Diana úgy halt meg, hogy gyorsan hajtott vele az autó de a sok lesifotós képeket készített róla, a kamerák és fényképezők fénye miatt a sofőr elvesztette önuralmát a kocsi felett és megtörtént a baj. Erről képek is léteznek.
2012. április 08. 01:03
|
|
Little Dreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 158799 offline
|
Én egyszerűen betiltanám. Nem is értem miért nincs még betiltva.
Magyarországon nem lehet engedély nélkül képet készíteni és közzétenni másokról, ez személyiségi jogokat sért. Amerikában sem kéne h másképp legyen ez.
Nekem nem hiányoznának a paparazzo képek, egyik kedvenc sztáromat sem tenném ki ilyen tortúrának. Aki igen, az nem is igazi rajongó...
Magyarországon nem lehet engedély nélkül képet készíteni és közzétenni másokról, ez személyiségi jogokat sért. Amerikában sem kéne h másképp legyen ez.
Nekem nem hiányoznának a paparazzo képek, egyik kedvenc sztáromat sem tenném ki ilyen tortúrának. Aki igen, az nem is igazi rajongó...
2012. április 08. 03:20
Ami sok az sok..teljesen igaza van.Hihetetlen,hogy ezeknek mindig mindenhol ott kell lenniük és az ember s*ggében kell loholniuk egész nap..szó szerint.
2012. április 08. 07:48
|
|
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline
|
Igaza van!! Már lassan tiz éve üldözik öt!! Lasan leszálhatnánk rola!!!
2012. április 08. 07:51
|
|
TeenLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 830 Csatolások: 1403 Azonosító: 123727 offline
|
sajnálo szegényt. mi értelme annak h egy sztár elmegy mondjuk a boltba vagy egy fodrászhoz akárhova és ezekrőől csinálnak több ezer képet. hagyják már békén őket....
2012. április 08. 08:04
|
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10636 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline
|
Nekem is elegem lenne a fotósokból, hogy ha olyan képek jelennének meg rólam, ahol nincs rajtam bugyi.
Félre ne értsétek, igaza van Mileynek, de neki is máshogy kéne viselkednie... Erről ennyit.
2012. április 08. 10:31
Én szeretem Mileyt és 1et értek vele , elhiszem rossz lehet , de erre 6 és fél éve kellett volna gondolni amikor kislányként elment a Hannah Montana meghalgatására . Sztárság = lesifotósok - 0 magánélet . Legalább annyira szeretik őt , hogy mindenütt lesifotósok kerítik , jó ötlet az Ő részéről , hogy vissza megy Nashvillbe de akkor nem kéne bejelenteni
2012. április 08. 10:38
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Hát meglehet érteni,bárcsak én lennék a helyébe ....
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: