Miley Cyrusnak elege van a lesifotósokból
2012. április 07. 20:54
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Hát a sztárság ezzel jár. de azért nagyon sajnálom mivel nem lenne nekemsem jó hogy mindig fotózgatnának. :S
2012. április 07. 20:58
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Én megértem Mileyt.Mikor még 15-16 évesen azt nyilatkozta hogy nincs semmi baja sem a paparazzikkal,azért mondta mert nem ismerte ezt az oldalukat.A másik meg hogy gyerek volt,azt mondta amit a szájába adtak.Most viszont hogy kezd felnőni,észreveszi a dolgok árnyoldalát.
2012. április 07. 21:10
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Idézet (vasasreka8 @ 2012.04.07. 19:11)
Egy részben igazat adok Miley-nak. Tényleg nagyon idegesítő lehet, hogy nem teheted ki a lábad a házból, mert löknek fel a paparazzók.
Lady Diana is tényleg a lesifotósok miatt szenvedett végzetes autóbalesetet, ha valakinek lett volna egy csöpp esze, utána betiltotta volna a lesifotósokat.
Viszont észrevettem, hogy Miley lassan és apránként kezd eltűnni... Szóval örülhet, hogy ezért is címlapra kerül. Másrészt meg már nem is tudom hányszor hívta fel magára a figyelmet azzal, hogy elege van a paparazzókból. Szóval kezd uncsi lenni. 
Igen,mert az hogy Selena minden kis légyköpet tetkóját bejelenti,az nem hírverés,ugye?
Szó,mi szó kevesebbet van a sajtóban mint még HM és a Can't be tamed korában,de ez csak azért van mert az emberek már megszokták hogy kezd felnőni,és úgy viselkedni,öltözni.
+inf.Nem volt sehol címlapsztori,szóval más vegyél észre
2012. április 07. 21:20
|
|
Draweraptorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.21. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 165623 offline
|
Hát igen a híres sztárok körül folyton ott vannak azok az idegesítő ***** paparazzok. Én se viselném el sokáig őket.
1 felhasználónak tetszik:
Pixie Buue
2012. április 07. 21:31
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Hát elhiszem, hogy ez tényleg idegesítő.
2012. április 07. 21:32
|
|
SoungFlegmaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 171182 offline
|
Ajj most mindenkinek elege lessz mindenből?:DNem be szólásként de most naa;)
2012. április 07. 21:38
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Igen,teljesen igaza van!Betiltani azért még sem tiltatnám be!Csak egy kicsit szabályozni,mert kell egy kis magánélet.
De így,hogy kijelentette,hogy visszaköltözik,lehet,hogy oda is követni fogják.De végül is,ő tudja!
Egyébként nagyon is jól tette,hogy rátámadt egyre,és az még pofátlan is volt,mert arról is készültek képek,ahogy vitába szállt vele!Én megértem,hogy kell a pénz,de ez még a WC pucolásnál is gusztustalanabb meló!
Valakinél olvastam,hogy Miley kezd eltűnni...
Valóban kezd,de! Nemsokára megjelenik az új filmje,és még újabb és annál is újabb(és annál is,annál is
)!Szerintem a zenélésre is visszatér majd!De kell egy kis szünet!Legalább 6 évig dolgozott folyamatosan a sorozatán,az albumjain,filmeken...
De így,hogy kijelentette,hogy visszaköltözik,lehet,hogy oda is követni fogják.De végül is,ő tudja!
Egyébként nagyon is jól tette,hogy rátámadt egyre,és az még pofátlan is volt,mert arról is készültek képek,ahogy vitába szállt vele!Én megértem,hogy kell a pénz,de ez még a WC pucolásnál is gusztustalanabb meló!
Valakinél olvastam,hogy Miley kezd eltűnni...
Valóban kezd,de! Nemsokára megjelenik az új filmje,és még újabb és annál is újabb(és annál is,annál is
2012. április 07. 21:44
|
|
WeOwnTheNight20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 163107 offline
|
megértem és teljesen egyetértek vele,hogy nehéz neki,de hát ő akart sztár lenni:)
2012. április 07. 21:47
|
|
Demiley00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 150025 offline
|
Szerintem is azért mindenki tudja h ez ezzel jár, de végülis ennek nem muszáj ilyennek lennie. . .Nem tudom, de rohadt idegesítő lehet h még lassan a wcre is tömeggel jár, mindenkinek kell egy megnyugtató séta valahol, de ezt is tönkre akarják tenni ! De ha MÉG CSAK AZ IGAZAT ÍRNÁK... Akkor sem menne el de még is jobb . . . A VIVA oldala is tele van mindenféle hazugsággal, nem hogy még nem hagyják békén a sztárokat, demég kamukat is kitalálnak... SZERINTEM NAGYON JÓ LENNE HA SZABÁLYOZNÁK EZT A PAPARRAZÓS DOLGIT!!!!Mert már nem egy elfajult eset volt ilyenből és már A PAPARRAZÓKTÓL is haltak meg (Diana) . . . Úgy hogy mielőtt még több ilyen lenne valamelyik ép eszű emberkének tennie kéne valamit
!!!!!!!!!!!
2012. április 07. 21:51
|
|
Demiley00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 150025 offline
|
Ja, és kihyagtam: Én a helyükbe amelyik paparrazó tényleg túloz, akkor szépen beletömném a büdös szájába a fényképezőjét. . .MERT VANNAK HATÁROK ! ...Az undorító formájukat . . .
2012. április 07. 22:27
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Demiley00 @ 2012.04.07. 21:51)
Ja, és kihyagtam: Én a helyükbe amelyik paparrazó tényleg túloz, akkor szépen beletömném a büdös szájába a fényképezőjét. . .MERT VANNAK HATÁROK ! ...Az undorító formájukat . . .
A brutalitás nem old meg semmit, a végén még te lennél letartóztatva bántalmazásért ..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.