Teljesen igaza van...
ő is csak ember mint mi
(am tök jól néz ki azon a képen xD)
Katy Perry: „A hírnév undorító”
2012. április 07. 13:28
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Persze a hírnév ezzel jár meg minden, de azért a sajtó eléggé tönkre tudja tenni a sztárokat. Katy is bizonyára élvezi a sikert, de sajna ott van a rossz oldala is ennek. Szeretem Katy-t nagyon, meg hogy nem szállt el
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2012. április 07. 13:30
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Én nagyon szeretem Katyt
<3
2012. április 07. 13:31
|
|
Dance Of Lifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.28. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 170236 offline
|
Hát egy idő után már sok belőle
)izzééé...a hírnévből nem Katy-ből♥
2012. április 07. 13:36
az egész válasz valahogy így hangzott:
itt amúgy elolvashatjátok a teljes teen vogue-nak adott interjút
Idézet
Néha tényleg fáradtnak érzem magam a hírnév miatt! Az alkotáshoz viszont soha nem leszek az. A hírnév, azt hiszem, az undorító velejárója annak, amit csinálok. Nagyon sebezhetőnek látszik az egész, pedig belül egy vérengző vadállat. Megszereted, majd jól a torkodnak ugrik. A rajongóimnak mindig nagyon hálás és nyitott leszek. Gyakran, amikor meglátnak, sírni kezdenek, és ilyenkor általában azt mondom: “Nyugodj meg! Nem harapok, nem foglak bántani, csak valóra szeretném váltani a kívánságaidat! Lógjunk egy kicsit együtt és ismerjük megy egymást!” De mostanában valóban nem összpontosítok a tetteimre. Csak csinálom, amit jónak látok.
itt amúgy elolvashatjátok a teljes teen vogue-nak adott interjút
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2012. április 07. 13:51
|
|
Mammonia |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 154193 offline
|
Tök logikus, hogy vért izzadnak azért , hogy íresek legyenek és, hogy ismerjék őket,erre amikor befutottak hirtelen mindenkinek elege lesz a hírnévből...!
Ez most konkrétan nem Katy Perry-hez szól csak úgy általánosan...
Ez most konkrétan nem Katy Perry-hez szól csak úgy általánosan...
2012. április 07. 13:53
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Teljesen érthető, hogy ennyire nehezen bírja az énekesi karrierjével járó hátrányokat, de ez - mint már említettem - velejárója. Én is majd' megőrülnék, ha minden percben a paparazzik üldöznének, vagy mindenki arra lenne kíváncsi tegnap kivel jártam kézenfogva az utcákat.
2012. április 07. 13:56
amikor valaki énekes/nő akar lenni,ha egy igazi művész nem a pénzért és a hírnévért teszi,hanem azért mert adni akar valamit a világnak,megmutatni mit is érez....... nem vagyok katy rajongója,mert nem tartom őt igazán tehetségesnek,de abban viszont igaza van hogy a munkáján kéne csámcsogni és nem a magánéletén,és hogy a rajongóknak emeberként kéne rá nézni nem pedig istenként!
2012. április 07. 13:58
|
|
Katy Perry Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 156714 offline
|
igaza van
♥♥♥♥ bár nem lenne jó ha otthagyná a karrierjét
belehalnék :'((((((
2012. április 07. 14:10
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
A sztár élet ezzel jár...
2012. április 07. 14:10
Jajj, hagyjuk már! Ilyen az, amikor valakinek bűntudata van, mert nagyobb a hírneve, mint az általa teljesített produktum.
Sok rajongója írja, hogy "szeretem Katy-t, de nem tud énekelni".
Önámítás és szemfényvesztés az egész. Kicsit sem ellentmondásosak. Mégis mit szeret akkor benne? Különben pedig erős párhuzam van a megerőszakolás és a média között. Csak arra tud rászállni a média, aki hagyja magát.
Sok rajongója írja, hogy "szeretem Katy-t, de nem tud énekelni".
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.