Megjelent Drake és Rihanna közös klipje
2012. április 07. 11:23
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
A klipp nagyon szép, rendezett, és tudom, hogy mindketten jól el vannak, de mi lenne, ha összejönnének???
Annyira aranyosak és édesek együtt!!! A szám megnyugtató...
Szép lett, nagyon tetszik!
2012. április 07. 11:34
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Most kövezzetek meg de nekem nem tetszik.A klip tényleg eszméletlen (az bejön:D),ötletes,még a zenéhez is passzol,a szép CGI (?) állatokról nem is beszélve,de maga a dal szerintem rettenetes.Már elnézést de ezt aligha lehet 'közös dal'-nak nevezni,Rihanna 2x hallotatta a hangját,és akkorsem hosszú ideig,míg az a gyerek végig rappelt v. énekelt v. néha már a kettő között...
Azt aláírom: a klip nagyon egyedi,sőt kifejezetten ritka,de van egy olyan érzésem túl jó ehez a számhoz.
2012. április 07. 11:37
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Nagyon látványos klipp lett. Mindkettőjüknek fantasztikus hangja van. Kedvenc.
2012. április 07. 11:37
ez nagyon jól összehozták!! ebből nagy sláger lesz
2012. április 07. 11:43
A számban csak egy rész tetszik, amikor kicsit felgyorsul és dobolnak, meg a tüzet mutatják, a többi olyan nem tudom... De a klip nagyon jó lett.
2012. április 07. 11:46
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Hát szerintem nem lett valami nagy durranás...
2012. április 07. 12:02
a dalt imádom, a videó meg baromi unalmas
else hiszem hogy emiatt volt ekkora felhajtás
2012. április 07. 12:08
A klip jó lett, a dal viszont olyan semmilyen. Nincs benne csúcspont, csak megy, megy, és észre sem veszi az ember, de máris vége. Unalmas.
2012. április 07. 12:58
|
|
Addisonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 134347 offline
|
nekem a videó tetszik, az jó lett.:]] de a dal maga unalmas lett, nagyon is. alig vártam, hogy vége legyen. csak a vidi miatt nem hagytam félbe.^^" ratyi lett a dal.^^
P
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: