Rengeteg tologatás után végre megérkezett a kanadai rapper és a barbadosi énekesnő közös dalához, a Take Care-hez készült kisfilm. A videoklipet tegnap mutatták be az MTV-n.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent Drake és Rihanna közös klipje
2012. április 07. 10:46
|
|
RihannaNavyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 172863 offline
|
OMG
ez nagyon jó lett
Imádom
2012. április 07. 10:59
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
nekem nagyon bejön
<3
2012. április 07. 11:01
Szerintem most se a klip, se a szám nem olyan jó... pedig a múltkorit imádtam!!
2012. április 07. 11:14
nagyon jó lett<3 nem szeretem draket különösebben, de a számot nagyon eltalálta. olyan nyugtató
2012. április 07. 11:18
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Eszméletlen a dal és a klip is
Már ezer éve imádtam a dalt és a klipben sem csalódtam. Pont ilyenre számítottam, nem bonyolították túl, kicsit elvont lett!
Olyan gyönyörű együtt Rih és Drake. Nem értem Riri miért sír, Chris után, mikor itt van Drake
Már ezer éve imádtam a dalt és a klipben sem csalódtam. Pont ilyenre számítottam, nem bonyolították túl, kicsit elvont lett!
2012. április 07. 11:18
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
szerintem jó lett
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.

0 felhasználónak tetszik: