A konfliktusok elkerülése végett jövő januárban kezdődnek az X-Men: Az elsők című film forgatásai.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jövőre forgatják az új X-Men-filmet
2012. április 06. 21:05
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Valaki testközelből meg fog ismerkedni az új, fekete, tűsarkú cipőmmel, ha emiatt csúszik majd Fassbender McQueen filmjének a forgatása
1 felhasználónak tetszik:
Running Fool
2012. április 06. 21:14
Csússzon csak az a Fassbender-film, ez sokkal várósabb
2012. április 06. 21:32
Nagyon várom már, kár hogy olyan soká kezdik el forgatni!!
2012. április 06. 21:51
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Nagyon, nagyon, nagyon várom. Igaz nem most lesz, de legalább tudunk már egy (nagyából) fix időpontot
2012. április 06. 22:41
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Egyébként hogy lesz a Hunger Games film folytatás forgatása Augusztusban, ha egyszer a rendező nem vállalta el a második részt?
Nem igazán értek ehhez, de szerintem Áprilisban kiszállni egy folytatásos filmből elég gáz, ha a folytatás Augusztusra van beígérve ..
Az is érdekelne, hogy egy ekkora film folytatásából miért nem kér a rendező, ha az első rész ennyi zsét hozott be ...
2012. április 06. 22:48
Idézet (ophely88 @ 2012.04.06. 22:41)
Egyébként hogy lesz a Hunger Games film folytatás forgatása Augusztusban, ha egyszer a rendező nem vállalta el a második részt?
Nem igazán értek ehhez, de szerintem Áprilisban kiszállni egy folytatásos filmből elég gáz, ha a folytatás Augusztusra van beígérve ..
Az is érdekelne, hogy egy ekkora film folytatásából miért nem kér a rendező, ha az első rész ennyi zsét hozott be ... 
Biztos megfeküdte a gyomrát a sok munka. Valamilyen nevekről olvastam a cikk során, csak nem akartam nagyon elterelni a témát
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. április 06. 23:02
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Courtneyy @ 2012.04.06. 22:48)
Biztos megfeküdte a gyomrát a sok munka. Valamilyen nevekről olvastam a cikk során, csak nem akartam nagyon elterelni a témát
Gondolom, most azon vannak, hogy mihamarabb kerítsenek egy rendezőt. 
Oké, most utánajártam. Azért távozott, mert a Lionsgate mindössze 3 milliót adott neki rendezésre és írásra, megsértődött és most, hogy sikeres a film, akarják vissza a csókát de ő nem enged. Úgy olvastam, hogy a stáb haladna, de Ross nem siet a forgatókönyv elolvasásával. Talán igaza van, még most szálljon ki belőle. Az első rész sikeresnek tűnik, a folytatás pedig minden filmnél rizikófaktor. Gondolom nem nehéz rendezőt keríteni egy ilyen sikeres filmhez bár ha tényleg nem szeretnek fizetni .. Ezért mondott nemet David Fincher is a Tetovált lány folytatásra, kevés a pénz. Vagy a stúdió nem óhajt fizetni vagy már újabban Hollywoodban sincs pénz ..
2012. április 06. 23:48
Aha. Hát, én nem ismerem, ezt, de szerintem majd megnézem!
2012. április 07. 08:19
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Szuper! Én már nagyon várom!
2012. április 07. 08:59
|
|
JustGirl_12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 113 Csatolások: 2 Azonosító: 170974 offline
|
én már nagyon várom.
2012. április 07. 09:15
Én is várom már nagyon, bár azt sajnálom, hogy nem Gary fogja rendezni a Futótüzet.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.