A konfliktusok elkerülése végett jövő januárban kezdődnek az X-Men: Az elsők című film forgatásai.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jövőre forgatják az új X-Men-filmet
2012. április 06. 21:05
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Valaki testközelből meg fog ismerkedni az új, fekete, tűsarkú cipőmmel, ha emiatt csúszik majd Fassbender McQueen filmjének a forgatása
1 felhasználónak tetszik:
Running Fool
2012. április 06. 21:14
Csússzon csak az a Fassbender-film, ez sokkal várósabb
2012. április 06. 21:32
Nagyon várom már, kár hogy olyan soká kezdik el forgatni!!
2012. április 06. 21:51
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Nagyon, nagyon, nagyon várom. Igaz nem most lesz, de legalább tudunk már egy (nagyából) fix időpontot
2012. április 06. 22:41
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Egyébként hogy lesz a Hunger Games film folytatás forgatása Augusztusban, ha egyszer a rendező nem vállalta el a második részt?
Nem igazán értek ehhez, de szerintem Áprilisban kiszállni egy folytatásos filmből elég gáz, ha a folytatás Augusztusra van beígérve ..
Az is érdekelne, hogy egy ekkora film folytatásából miért nem kér a rendező, ha az első rész ennyi zsét hozott be ...
2012. április 06. 22:48
Idézet (ophely88 @ 2012.04.06. 22:41)
Egyébként hogy lesz a Hunger Games film folytatás forgatása Augusztusban, ha egyszer a rendező nem vállalta el a második részt?
Nem igazán értek ehhez, de szerintem Áprilisban kiszállni egy folytatásos filmből elég gáz, ha a folytatás Augusztusra van beígérve ..
Az is érdekelne, hogy egy ekkora film folytatásából miért nem kér a rendező, ha az első rész ennyi zsét hozott be ... 
Biztos megfeküdte a gyomrát a sok munka. Valamilyen nevekről olvastam a cikk során, csak nem akartam nagyon elterelni a témát
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. április 06. 23:02
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Courtneyy @ 2012.04.06. 22:48)
Biztos megfeküdte a gyomrát a sok munka. Valamilyen nevekről olvastam a cikk során, csak nem akartam nagyon elterelni a témát
Gondolom, most azon vannak, hogy mihamarabb kerítsenek egy rendezőt. 
Oké, most utánajártam. Azért távozott, mert a Lionsgate mindössze 3 milliót adott neki rendezésre és írásra, megsértődött és most, hogy sikeres a film, akarják vissza a csókát de ő nem enged. Úgy olvastam, hogy a stáb haladna, de Ross nem siet a forgatókönyv elolvasásával. Talán igaza van, még most szálljon ki belőle. Az első rész sikeresnek tűnik, a folytatás pedig minden filmnél rizikófaktor. Gondolom nem nehéz rendezőt keríteni egy ilyen sikeres filmhez bár ha tényleg nem szeretnek fizetni .. Ezért mondott nemet David Fincher is a Tetovált lány folytatásra, kevés a pénz. Vagy a stúdió nem óhajt fizetni vagy már újabban Hollywoodban sincs pénz ..
2012. április 06. 23:48
Aha. Hát, én nem ismerem, ezt, de szerintem majd megnézem!
2012. április 07. 08:19
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Szuper! Én már nagyon várom!
2012. április 07. 08:59
|
|
JustGirl_12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 113 Csatolások: 2 Azonosító: 170974 offline
|
én már nagyon várom.
2012. április 07. 09:15
Én is várom már nagyon, bár azt sajnálom, hogy nem Gary fogja rendezni a Futótüzet.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.