Íme, a 2012-es Bravo Otto jelöltjei!
2012. április 10. 20:29
|
|
Kiraacƒℓєυя яєвєℓℓє™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.12. Hozzászólás: 2355 Csatolások: 320 Azonosító: 126961 offline
|
Húúú, én erre meg is válaszolok rögtön, itt is
Az év magyar női előadója: Tóth Gabi
Az év magyar férfi előadója: egyikse xd szerintem mind nagyon béna.. >.<
Az év magyar együttese: Children Of Distance, mert jók a dalszövegek, amúgy nem szeretem őket.
Az év magyar felfedezettje: Muri Enikő
Az év magyar dala: Tóth Gabi – Nem Kell Végszó
Az év külföldi női előadója: ezt nem tudom eldönteni Adele, Rihanna és Katy Perry között hezitálok...
Az év külföldi férfi előadója: David Guetta v. Bruno Mars...
Az év külföldi együttese: 30 Seconds To Mars vagy Paramore, nem tudok dönteni, mindkettőt IMÁDOM! <3 ((:
Az év külföldi felfedezettje: Ezt úgyis, 99%-ig biztos vagyok benne, hogy a One Direction fogja nyerni, és többé-kevésbé egyet is értek, mivel tényleg rohadtnagy népszerűségre tettek szert, szóval megérdemelnék a díjt.
Az év külföldi dala: Rihanna feat. Calvin Harris – We Found Love abszolút, ez az év legnagyobb "slágere". Túlzás nélkül.
Az év magyar női előadója: Tóth Gabi
Az év magyar férfi előadója: egyikse xd szerintem mind nagyon béna.. >.<
Az év magyar együttese: Children Of Distance, mert jók a dalszövegek, amúgy nem szeretem őket.
Az év magyar felfedezettje: Muri Enikő
Az év magyar dala: Tóth Gabi – Nem Kell Végszó
Az év külföldi női előadója: ezt nem tudom eldönteni Adele, Rihanna és Katy Perry között hezitálok...
Az év külföldi férfi előadója: David Guetta v. Bruno Mars...
Az év külföldi együttese: 30 Seconds To Mars vagy Paramore, nem tudok dönteni, mindkettőt IMÁDOM! <3 ((:
Az év külföldi felfedezettje: Ezt úgyis, 99%-ig biztos vagyok benne, hogy a One Direction fogja nyerni, és többé-kevésbé egyet is értek, mivel tényleg rohadtnagy népszerűségre tettek szert, szóval megérdemelnék a díjt.
Az év külföldi dala: Rihanna feat. Calvin Harris – We Found Love abszolút, ez az év legnagyobb "slágere". Túlzás nélkül.
2012. április 11. 08:49
|
|
mylifeworldvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 142238 offline
|
Jók a jelöltek!
2012. április 11. 15:28
|
|
Fruzsiinahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 150982 offline
|
omg ez az egész engem hidegen hagy:D egy semmit nem érő sz*r lista, ugyancsak mint az újság.ok vannak jó jelöltek, de tuti hogy nem fognak eljönni a külföldi előadók.;D egyébként nekem mind1 csak ne a one direction legyen.:|
2012. április 12. 14:08
|
|
allisynfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 153075 offline
|
Én Lolának szurkolok a legjobban hajrá lola!De a többieknek is gratulálok!
2012. április 13. 16:15
pontosabban én David Guettának és a Children Of Distance-nek szurkolok , és remélem hogy az One Direction nem fog nyerni
2012. április 13. 16:37
én meg csak ezekre nem szavaztam volna , ez a legalja
2012. április 15. 13:34
|
|
JustGirl_12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 113 Csatolások: 2 Azonosító: 170974 offline
|
LMFAO – Sexy And I Know It
2012. április 17. 22:51
|
|
ildikocskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 286 Csatolások: 43 Azonosító: 158246 offline
|
nem semmi nem olyan rosszak
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: