Madonnának hiányzik Britney csókja
2012. április 05. 15:58
Madonna egyre undorítóbb, Britney pedig, h beleegyezik, akkor is szerintem csak reklámból...
2012. április 05. 16:11
|
|
lyzácskaztcsőővisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.12. Hozzászólás: 279 Csatolások: 0 Azonosító: 167050 offline
|
jesszusom...fúj.xd :blew:
2012. április 05. 16:12
|
|
Istiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 156319 offline
|
Madonna albuma nem igazán fogy és nagyon csúnyáán lehuzta minden kritika.. így mindent be kell vettnie azért, hogy beszélhjenek róla(Nicki, Britney, Katy)...hisz olvastam azt is is h nem fogynak ugy a koncertjegyei sem mint régen...pedig pillanatok alatt meg tudott tölteni hatalmas stadionokat is...
2012. április 05. 16:17
|
|
DoraTheDirectonerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.01. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 172418 offline
|
hát az ocsmány
2012. április 05. 16:27
|
one directionvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 418 Csatolások: 0 Azonosító: 169525 offline
|
háát ez undi
2012. április 05. 16:34
|
Vivien1995új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.28. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 170234 offline
|
ezgusztustalan.
2012. április 05. 16:51
Ez konkrétan úgy volt hogy britney irta madonnának hogy "minden új dal az albumon, elképsztő gratulálok kislány! ♫ girl gone wild by madonna." Erre reagált így madonna. szó nincs arról hogy újra csókolózni akarna madonna britney-vel . Egyszerűen csak jóban vannak, és rég találkoztak ennyi. Szó sincs arról hogy komolyan gondolta volna.
én speciel örülök hogy ők ketten még mindig jóban vannak.
2012. április 05. 16:51
fújj deundi..
hagy csinálja ha akrja, csak én ne lássam.xd
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: