Megérkezett a feltörekvő énekesnő R.I.P. című, első saját dalhoz készült kisfilmje, melyben Tinie Tempah működik közre. A videoklip pár órája került fel Rita VEVO-csatornájára.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent Rita Ora első saját klipje
2012. április 05. 11:47
nem tudna valaki nekem ehhez akusztikus verziót linkelni? keresem már egy ideje,és nem találom sehol 
amúgy nekem nagyon bejön a szám és a klip is, sokkal jobban,mint az eddigiek
amúgy nekem nagyon bejön a szám és a klip is, sokkal jobban,mint az eddigiek
2012. április 05. 11:48
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Az előző dala nem tetszett, de ez bejön 
Én még mindig nem látok ebben a csajban semmi Rihannásat, semmi nem hasonlít bennük, főleg nem a hangjuk. A kedvencem biztos nem lesz ez a lány, főleg ha csak ilyen stílusú dalai lesznek..
Én még mindig nem látok ebben a csajban semmi Rihannásat, semmi nem hasonlít bennük, főleg nem a hangjuk. A kedvencem biztos nem lesz ez a lány, főleg ha csak ilyen stílusú dalai lesznek..
2012. április 05. 11:59
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nem nagy szám... :S
2012. április 05. 12:03
jujj szerintem csak a klip stílusa rihanna...de az nagyon
nekem nem tetszik
2012. április 05. 12:15
Nem mondom,hogy valami fantasztikus,de hallgatható.Szerintem jó hangja van,de attól függetlenül nem fogom a számait hallgatni.
2012. április 05. 12:21
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Hú, nem is rossz. Látok jövőt a csajsziban, de mondjuk szerintem egy lassabb dalt gyönyörűen tudna előadni. A Hot Right Now-ot nagyon bírtam. Szerintem ezzel sem lesz gondom. Bár nem nagyon áll jól neki ez a gengszternő stílus.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: